3 months ago

lesbian 2

Paling tak boleh lupa. Sembunyi2 baca diary dia, dah lama aku perati geram la jugak kan. Pastu baca la kan hmm tentang kisah silam dia pastu macam2 ar. Asal balik je rumah selalu jugak call mesej dia. Rapat la jugak waktu tu. Macam2 dia cerita sal read more...

3 months ago

lesbian plus pengkid

Sebabnya, aku rasa benda ni paling best kot nak cerita.hehe

Asrama, banyak perkara aku dapat belajar lagi2 pasal kawan. Waktu nak dekat pereksa besar, ada budak baru masuk asrama sebelum ni dia duduk luar. Kecoh waktu mula2 dia nak masuk read more...

3 months ago

Assalamualaikum..السلام عليكم، huiyy

 

Ni semua pasal kisah hidup masam manis pahit tawar masin bagai  aku ar. Ikut suka hati kalau nak baca teruskan, kalau taknak lantak kau ar kan.hoho

Aku pun tak suka baca panjang2 . Kalau ada cerita mesti ada pengaja read more...