2 years ago

Ce modalitati exista ca sa cureti murdaria din apartament? Solutii in scopul de a avea o casa curata!

Ti s-a urat de curatator , ai zi de zi impresia ca si daca l-ai elimina, murdaria se asterne in urma ta?

Uite o serie sfaturi ca sa ai o locuinta Curatenie cu bani putini curata in care sa se afle curat, in raport cu ceea ce ne prezinta continutul site-ului www.curatenie-profesionala.com:Schimba suprafetele ce atrag murdariaDesi te straduiesti sa-l cureti mereu, ca praful se pune inapoi. Ca urmare, in scopul de a-l elimina e esential sa suprimi obiectele ce il absorb. Presul este primul care trebuie sa dispara, ca de altfel si perdelele, draperiile si mobila acoperita. Cand aveti un pic de cunostinte in servicii de curatenie, e posibil sa va ganditi ce ai de facut ca sa lansezi o afacere de mica amploare individual. Complexele de case nou create, concesionate de proiectanti, acestia ca urmare vor fi indemnati sa le concesioneze in scopul de a nu plati preturi umflate. Proprietarii unor astfel de birouri sunt in cautarea de firme de curatenie specializate pentru spatiile pe care le inchiriaza sau inainte de plecarea propritarilor.

Aceste lucrari cer in plus fata de curetenia, pot impune de exemplu aruncarea mizeriei ce ramane la plecare de proprietari ori lucrari de mentenanta . Introduceti astfel de informatii in propunerea desfasurata pentru a fi buni. Lasa parchetul liber, inlocuieste draperiile cu jaluzele banale, iar mobila captusita cu o canapea din sticla.

Elimina praful cu atentie de 3 ori pe saptamana.

Imediat ce-ai scapat de structurile ce magnetizeaza mizeria, elimina mucegaiul. Stersul e important sa inceapa de la zonele de sus inspre de dedesubt. Ia aminte de candelabre si de marginile tablourilor. Apoi ce indepartezi multe dintre suprafetele, murdaria e necesar sa ajunga intr-o zona. Ei bine, se va duce pe parchet. Ca urmare, in momentul ce stergi mizeria din incapere trebuie sa maturi parchetul. dispus sa folosesti pamatuful, nu este ok. Nu vei crea decat sa aduci mizeria din nou. Ideal ar fi sa utilizezi o carpa.

Pe masura exista multe obiecte asezate peste tot, mai mult haosul se va afla in locuinta. Tine haine mizere in cosul de rufe. Elimina revistele si ziarele inutile. Clateste mereu vasele si curata masa in urma ce te-ai alimentat. Clateste cearsafurile o data pe . Mizeria acopera paturile. Mentine asternuturile pe care nu le utilizezi in pungi. La fel e important sa intreprinzi si cu lucrurile care nu sunt la moda.

Daca iti doresti sa pastrezi in vedere mizeria din casa, cel mai bine ar fi sa inlocuiesti filtrele ce se afla in aerul conditionat.

2 years ago

Decizia dintre a angaja un furnizor calificat de curatenie sau intrebuintarea unei echipe proprii de curatenie in companie

Sunt convins ca acesta incertitudine framanta orice proprietar de firma ce isi doreste nu doar fata de confortul sau dar si pentru subordonatii sai sa existe curat in firma unde isi au lucrul zilnice.

Primul lucru care il va face este sa adune cereri de oferta de la companii de curatenie iar ulterior va executa o calculatie rapida unde i se vor situa bugetul daca foloseste personal propriu la curatenie.In urma efectuarea acestei analize majoritatea s vor afla la ideea ca ar fi sfat alegere curatenie ieftina mai ok sa utilizezi personal propriu de curatenie. Cel mai important aspect in cazul serviciilor de curatenie specializata este legat de oamenii care controleaza activitatea de curatenie. Frecventa cu care se executa aceste teste si importanta pusa pe rezultate din partea controlorului pot duce la succes!

Un alt punct de urmarit foarte de semnalat este legat de aplicarea codului de culori, care previne transmiterea prin multiplicare a variatelor microbi din anumite incaperi din casa sau de la birou. Corespunde cu un mecanism de simbolizare generat pentru curatarea corecta a suprafetelor.Astfel problema este de ce mai exista companii de curatenie?

Greseala pe care o fac toti este ca solutia este facuta pe formule matematice evidenta altor aspecte ca exemplu cel care va executa curatenie cand altii intra in concediu.

Neluand in considerare aceste informatii tariful serviciilor va fi in mod sigur mai mic in raport cu cel al companiei de curatenie dar in timp veti vedea ca vei avea tot felul de deficiente, calitate redusa a curateniei si nu in ultimul rand costuri mult mai sporite fata de cel al companiilor de curatenie care le-ai fi gasit.

2 years ago

Descopera o serie de mijloace de a pastra cat mai mult timp ordinea din casa

Un imobil curat nu presupune vraji magice, ci responsabilitate. Chiar si tu te poti bucura in continuu de o atmosfera curata, in situatia in care se tine in seama cateva sfaturi eficiente.In cazul in care astazi te hotarasti sa efectuezi curat in locuinta, nu te apuca sa desfasori totul intr-o anumita zi. Doar cand te gandesti la volumul de munca, o sa fii tentat sa lasi balta. Porneste cu o camera si pe urma pe rand fa-le si pe celelalte.

La final, intretinerea este secretul triumfului. Pentru putin timp realizate zilnic adunand tot ceea ce nu este pus in ordine te vor scapa de ceva ce poate fi foarte neplacut.

Aparate de neconceput de facut curatenie

Straduieste-te sa nu ai foarte multe lucruri de decor in casa. Un factor esential referitor la caracteristicile activitatilor de curatenie specializata il constituie cel care testeaza procesul de curatenie. Frecventa cu care se fac controalele si accentul pus pe calitate din partea supraveghetorului pot duce la succes!

Un alt aspect deosebit de semnalat este legat de aplicarea codului de culori, ce poate combate contaminarea prin multiplicare a variatelor microorganisme din anumite incaperi din locuinta sau de la birou. Este un sistem vizual de codare dezvoltat pentru curatarea perfecta a suprafetelor.Aceste obiecte aduna praful si sunt foarte greu de pastrat.

Pastreaza undeva cateva boxe pe care sa scrii destinatia si din cand in cand cauta ce mai trebuie pus de-o parte in acestea.

Indiferent daca magnetii de pe refrigerator, nu trebuie sa aduni o multime. Altfel, in mintea ta va deveni debandada din cauza articolelor inmormanite si exact astfel va fi si in locuinta ta. Nici nu realizezi cat de mult pot induce micile memorii.

Referitor la praf, nu trebuie sa iei de fiecare data o laveta si o solutie speciala, asta o poti face saptamanal. In schimb, cumpara un pamatuf dedicat si o data la 2 zile curata cu acesta. Va dura doar 15 minute cel mult sa cureti intreaga locuinta. Desigur, daca nu te opresti sa te uiti la televizor dupa ce faci curatenie cate un corp din mobila.

De asemenea, sa pui aspiratorul in fiecare zi este foarte enervant si obositor, dar ai posibilitatea sa dai o data la doua trei zile cu matura. Fii atenta ca inainte sa stergi praful. Daca o realizezi la urma, muncesti degeaba deoarece in timp ce dai cu matura praful se va depune inapoi.