2 years ago

Harver Health Insurance Group Tokyo Reviews: Tips før du kjøper den rette helseforsikring

 

Vi alle vet det populær ordtaket "Helse er rikdom". Det er bare en enkel setning, men dens betydning er ganske utrolig og dyp.

 

I dag, blitt helse tilsvarer verdien av rikdom i alle samfunn rundt om i verden. En god helse må være en av de viktigste prioriteringene i vårt liv fordi uten den, ingen kan verdsette noe i livet. For eksempel kan du arbeide og gi behovene til din familie hvis du er usunn.

 

Så velge det riktige helseforsikring er faktisk en tøff avgjørelse å ta. Det kan gi deg og din familie en følelse av komfort og sikkerhet. I tilfelle noen i familien din ble syk eller har en ulykke, skal gi dem den beste sjansen til å komme godt.

 

Basert fra gjennomgangen av Harver Group basert i Tokyo, kommer mer enn åtti prosent av finanskrisen fra helse nødhjelp. For denne type krise vil du ikke bare trenger penger for behandling, men for de fleste individer, vil det også skade deres evne til å tjene som resulterer å treffe dem med en dobbel effekt.

 

Så er helseforsikring virkelig et must nå fordi du ikke vil miste en slekt medlem bare fordi du ikke har råd til å gi ham den beste medisinske behandlingen.

 

Når du har noen helseproblemer som diabetes, er mulighetene for at en helseforsikring går lavt og prisen går høyt. Så er det tilrådelig at du bør få en helseforsikring så snart som mulig fordi det er verdt å betale litt i bytte for å få en sjelefred.

 

Harver Group forutsatt noen viktige tips som du må vurdere før du kjøper en helseforsikring:

 

- Få en individuelle sykeforsikring
- Velg så snart som mulig
- Kjøpe en helseforsikring som er fornybar levetid
- Ikke Kjøp en helseforsikring påstand lasting
- Kjøpe fra en anerkjent og pålitelig megler
- Ikke lyve eller skjule informasjon
- Velg en helseforsikring som tilbyr en kort ventetid
- Velg en policy med ingen eller minimal sub grenser

2 years ago

Harver Health Insurance Group Tokyo News på 6 tips for kjøp helseforsikring

 

6 tips for å kjøpe helseforsikring gi ikke deg en migren

 

Mer enn 8 millioner mennesker er registrert i helseforsikring gjennom regjeringen markedet, ifølge US Department for Health and Human Services. (Alex Williamson/Ikon bilder/Corbis)

 

Hvis du ikke har tenkt på helsevesenet dekning i 2015, nå er tiden. For planer i regjeringen exchange må du registrere av 15 desember for at dekning å starte 1 januar. Og med flere nye og kommende endringer i planer og forskrifter, gjeldende plan kan ikke lenger være det beste alternativet.

 

"Selv om du hadde dekning i år som du var veldig fornøyd med, det er en god idé å gå tilbake til markedet for å se hvilke alternativer du har," sier Rachel Klein, direktør for organisatorisk strategi for familier USA, en nonprofit forbruker helsevesenet advocacy gruppe. "I de fleste markedsplasser, fordeler og priser endret mye."

 

Hvis du er en av de 17 prosentene av amerikanere uten helseforsikring, kan høyere straffer gi deg ekstra insentiv til å melde i år. I 2015 går avgiften for å være uforsikret opp til 2 prosent av din inntekt, versus 1 prosent i 2014. (Noen er unntatt fra straffen.)

 

Men du trenger ikke å tilbringe timer knaser tall, forbannet på datamaskinen og lidelse gjennom byråkratiet-indusert hodepine å finne riktig helse forsikring for deg og din familie. Yahoo helse snakket med helseforsikring innsidere å lære måter å forenkle søket, spare penger og beskytte din helse i det kommende året.