4 months ago

makeup for sanding

makeup for sanding

okayy this time makeup for sanding pulak  sebenarnya sofi just tukar lipstik saja tapi nampak macam tukar makeup keseluruhan kan.. haaaa this is the power of lipstick .. sofi guna wardah punya produk .. sangat bagus dan diyakini kehalalannya. read more...

4 months ago

DONE!

DONE!

Jadi, macam  ni la lebih kurang rupa dia bila dah siap.. makeup ni ada baanyakkk sangat step dan yang paling penting adalah practice practice dan terusss practice because practice makes perfect kann .. lepasni sofi akan share apa barang-baran read more...

4 months ago

simple makeup for akad

simple makeup for akad

  Sofi pilih warna warm atau warna earth untuk menampakkan makeup ni lebih simple ja .. sebab untuk majlis akad nikah tak boleh terlalu over .. tapi my sister pon memang tak suka yang over sangat dia nak make read more...

4 months ago

Makeup by Sofietouch

Makeup by Sofietouch

 Assalamualaikum dan hye .. semua.. saya sofiatun you can can call me sofi, sofi ni bole dikatakan macam mak andam lah lebih kurang sebab makeupkan dan siap2kan orang kawen. read more...