jandiwan

kenapa nak stress ? bacalah karya saya

aku dan encik teddy bear

aku dan encik teddy bear

" you know what ? Aku harap kau tak muncul dalam hidup aku lagi dah selepas ini . Yes , aku tahu aku ni bukanlah perempuan yang baik mahupun warak .. but , at least , respect me ! You've seen everything rihgt ? "

 

" Look , im really sorry . Aku bukan sengaja nak tipu kau atau mainkan perasaan kau . Aku dah lama perhatikan kau . Kalau kau perasan , aku ni seorang peminat setia yang tengok each part of your shooting . Sanggup habiskan masa aku di balik rimbunan pokok berjam-jam . Aku ego . Aku tahu sebab tu aku cuba dekati kau perlahan-lahan . And one more thing , actually i din't see anything because Mak Tam yang uruskan kau that time . Seriously , aku tulus cintakan kau "heart