finfin123

Wanneer met pensioen gaan, aangezien ik m’n fiets al niet eens meer kan vinden

Een tijdje terug was ik bij een vriend op bezoek geweest. We waren een dagje uit geweest naar het theater en hebben ergens heerlijk gegeten. Het was een erg gezellige middag en avond geweest. We hadden weer bijgepraat, want we hadden elkaar alweer een tijdje niet meer gezien. Die vriend is pensioenadviseur, dus ik had gelijk m’n papieren meegenomen, zodat hij me kon helpen met het berekenen van m’n pensioenleeftijd. De vraag wanneer met pensioen gaan mogelijk is voor me, hield me namelijk al een tijdje bezig. En aangezien ik in het onderwijs zit, wilde ik ook wat meer weten over wanneer met fpu gaan mogelijk is. Maargoed, dat is allemaal goed gekomen.

In ieder geval, hij woont in Amsterdam, dus ik moest een stukje met de trein vanuit m’n eigen woonplaats, Arnhem. Ik had m’n fiets in de ondergrondse parkeertunnel staan bij het station. Toen ik ‘s avonds naar huis ging, had ik wat vertraging. Eindelijk was ik weer in Arnhem aangekomen en het was al vrij laat in de avond. Ik ging richting de fietsentunnel, maar wat zag ik nu? De ingang van de tunnel was er niet meer! Nee, het was geen sneeuw of een soort gelijke oorzaak.Financial-Advisors

Nee, het was letterlijk verdwenen. Er stonden hekken om heen en het was plotseling een bouwterrein geworden. Hoe kon dit in 1 dag en nacht tijd nou zo snel gebeuren? Had ik de aankondiging ervan gemist soms? Dan zou er toch wel een enorm bord moeten staan waarop staat dat er een verbouwing plaats ging vinden? Nou, vreemd hoor. Ik dus zoeken naar een andere ingang.

Ze kunnen toch moeilijk de boel dichtgooien en de fietsen die daar gestald zijn er maar gewoon in mee begraven? Nou, blijkbaar kon dat wel. Er was nergens een ingang te bekennen. Echt vreemd zeg…. Ik ben maar wat verdwaasd rond gaan lopen en uiteindelijk merkte een service medewerker dit op. Hij kwam naar me toe en vroeg wat ik zocht. ‘M’n fiets die in de ondergrondse staat!’ antwoordde ik. Hij moest lachen en wees me op de nieuwe ingang voor de fietsenkelder. Gelukkig, kon ik toch nog naar huis fietsen.