Gratis pc games torrents

Gratis pc games torrents

Als u nog steeds eigenaar van een PlayStation 2 en u wilt een koele klassieke auto racespel je kwam naar de juiste pagina, want vandaag gaan we praten over Burnout spelen: Dominator. Dit racespel is ontwikkeld en uitgegeven door Electronic Arts en is beschikbaar voor PlayStation 2 en PlayStation Portable (PSP). Dit is de eerste Burnout game die niet is ontwikkeld door Criterion Games en de eerste sinds de Burnout 2 dat betekent helaas niet zijn voorzien van de "Crash Mode". Wilt u dit spel te krijgen is nu beschikbaar in de gratis pc-games torrents websites.
Dus als je tot nu toe wellicht weet, Burnout is alles over een hoge snelheid races waar je je tegenstanders auto te vernietigen en je verhoogt verkrijgen. Dit spel is geen uitzondering op die regel en de boost meter in dit spel is voornamelijk oranje, maar wanneer u een volledige laarzen meter verkrijgen van de vlam wordt blauw, een boost kennen als de "aanjagen Boost". Laten we nu praten over het spel, zijn er drie modi: World Tour, Record Breaker en Multiplayer. De wereldtournee is verdeeld in zeven series en je begint met de klassieke serie en eng de tour met de dominator en u ze wijzigen door te verdienen dominator punt, het verdienen gouden medailles, takedowns, etc. en elke serie heeft 9 types evenement en dit opnieuw kan bestaan ​​van evenementen zoals: ras, brandende lap, weg woede, eliminator en grand prix en natuurlijk heb je uitdagingen ook.
In Record Breaker je eigenlijk een record in elk geval of een uitdaging en na dat je terug kunt gaan en te zien als je het kan verslaan, lijkt het alsof er iets dat de ontwikkelaars wilden alleen maar om het daar te zetten, niet iets dat per se nodig was. En de Multiplayer modus heeft twee manieren die je kunt spelen: 2 spelers splitscreen of 4 speler partij te spelen.
De graphics van het spel lijkt een beetje gedegradeerd maar je kunt zien dat er meer tijd besteed aan hoe de auto's kijken en voelen dat is een mooi gebaar en de manier waarop het spel geluid is top, de auto's klinken goed, explosies nog beter en je echt het gevoel dat je interactie met de omgeving. Om het allemaal samen te vatten, wij raden dit spel als je een PlayStation 2 en willen een goede authentieke vernietiging racespel spelen.