tanjung Balai, Pulau Karimun Day 1


Percutian aku ke Pantai Timur diteruskan sejak dari pagi 25 Mac, 2013 lagi. Sila kongsikan pengalaman anda di ruangan komen sebab aku rasa patut kumpul duit plan betul-betul kita lawat semua tempat menarik di Bali ini. Anyway walaupun Aryana ketika ini hanya pandai baca ABC tak mustahil satu hari nanti kalau Aryana dah besar pergi Google nama sendiri lepastu jumpa blog ini, maka ayah ingin ucapkan selamat hari lahir yang ke-2, semoga membesar menjadi gadis yang kool dan beriman.

Saya ada menyediakan ground pakej ke Medan,Bali atau seluruh Indonesia dengan harga yang menarik.Kepada anda yang baru pertama kali nak melancong,kami sarankan anda guna kan khidmat kami.Semua urusan dilakukan di Malaysia dan ianya lebih selamat,murah dan meyakinkan. Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour floor meditation dealing with di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Takziah kalau anda ada housemate sebegini, saya malas nak ulas dengan panjang nanti mereka bagi hujah nak hantar mak pergi haji.

Bila dah balik sini bila terasa nak sentap terus cakap eh..eh.. kita kan baru balik honeymoon mana boleh gaduh-gaduh ha..ha.. Meraikan cinta katanya.. Semoga berkekalanlah jodoh kami.. insyaAllah. Ke bali utk household journey mmg best juga.. rasanya seronok juga klu bawa anak2 sekali utk honeymoon tu.. insyaAllah semuanya akan ok.. selamat ke Bali nanti ya! Abg sya keje kat surabaya kata, makanan kat resort, restoren, kfc, mcd di bali tidak halal.

Rata-rata dalam weblog yang aku baca mencadangkan untuk merasai pengalaman makan malam di retoran sekitar Jimbaran ini. Kat sana bila macam nak tersentap atau nak bergaduh terus cakap.. eh..eh.. kita kan tengah honeymoon mana boleh gaduh-gaduh. Supir kata, bangunan di Bali tak boleh lebih four tingkat kerana mereka percaya tuhan mereka tinggal di gunung so tak mahulah ganggu tuhan mereka.

Sila kongsikan pengalaman anda di ruangan komen sebab aku rasa patut kumpul duit plan betul-betul kita lawat semua tempat menarik di Bali ini. Anyway walaupun Aryana ketika ini hanya pandai baca ABC tak mustahil satu hari nanti kalau Aryana dah besar pergi Google nama sendiri lepastu jumpa weblog ini, maka ayah ingin ucapkan selamat hari lahir yang ke-2, semoga membesar menjadi gadis yang kool dan beriman.