3 years ago

Insomnia

Ndonjehere jeta jone eshte kaq e paperfillshme ne Univers , sa shpesh mendoj se jemi thjesht milingonat e nje bote gjigande qe na shkel me kembe dhe ne shtohemi e shtohemi vazhdimisht qe te mos humbasim identitetin. E kemi vetequajtur veten Qenie read more...