Norvell and Associates Certified Public Accountants: Ongelma senioreille varuillasi huijauksista

Norvell and Associates Certified Public Accountants: Ongelma senioreille varuillasi huijauksista

WALNUT CREEK - Tammikuu 23 seminaari osoitti kaksiteräinen miekka: seniorâ € ™ s paras suoja petoksia voisi ottaa sukulaisen valvoa hänen tai hänen talouden, asuntoja ja sairaanhoito, mutta 80 prosenttia financial huijauksia vastaan Seniorit syyllistyvät uhrin perheenjäseniä ja huoltajille.


Bonilla sanoi auttaa Seniorit tunnistaa huijauksia on ensimmäinen askel voittamiseksi vainoharhaisuus ja aktiivisesti vastustaa petoksia. Työnsä Sacramento sisältää puheenjohtajana Assembly: n liiketoiminnan ja ammatteihin, joka valvoo lisensointi-levyt.


Lisensointi hallituksen Outreach koordinaattori Jane Kreidler sanoi valtion lisenssit noin 490 asuntotuotannon urakoitsija.


Hän sanoi, kirjaimet menevät myös asunnon allekirjoittaminen otsikot koska sulkeminen yrittää saalis "pahat pojat saalisti heti niiden heikko kohta tarjoutuu ostamaan taloa käteisellä." Ohjelman alusta on myönnetty yli 70 000 kirjaimia.


Lisäohjeita kirjanpito käy Norvell & Associates. Se muodostuu yksilöiden yhteenlaskettukokemus yli neljänkymmenen vuoden ajan. Lisäksi yrityksen henkilökunta onsuurempaa kokemusta kuin monet vastaavat yritykset.