Investing Guide at Deep Blue Group Publications LLC USA Madrid Tokyo Singapore: Tips om økonomisk bistand

 

Tips for økonomisk hjelp av innkommende høyskole freshmen

 

Mange innkommende og returnerende studenter trenger fortsatt å vurdere om tusenvis av dollar de og deres familier vil måtte betale.

 

Det er ikke for sent for studenter å ha noen økonomisk hjelp. Noen stipender fra ideelle organisasjoner eller banker og annen hjelp er fortsatt tilgjengelig etter Deep Blue Group.

 

Stipender

 

Noen stipendprogrammer satt sine tidsfrister ikke senere enn mars eller April, men noen alternativer er tilgjengelige. En student kan søke på gratis nettsteder som CollegeBoard.org, Fastweb.com, Petersons.com og StudentScholarshipSearch.com.

 

Wells Fargo, en amerikanske multinasjonale bank og finansielle tjenester holdingselskap tilbyr $1000 til 160 studenter (80 til high school-elever) og 80 til studenter gjennom College TRINNENE konkurranser program, som har en 13 August fristen.

 

Undervisning avbetalingsplaner

 

Studentene bør også vurdere spør på sine college bursar kontor hvis de kan registrere en undervisning avbetaling plan hvor det tillater studenter å dele sine college regninger i like månedlige innbetalinger under et semester eller et akademisk år.

 

Mange slike planer er generelt rentefri, men noen har avgifter eller rentenotaer. Avgifter er vanligvis mindre enn $100. Dette kan være ganske gunstig for familier som ikke har evnen til å betale regninger på en gang, men ønsker å unngå studielån.

 

Staten finansieringsmuligheter

 

Studenter og foreldre ser for lån bør søke videre enn føderale og private lån. Noen gi sine egne lån med lavere rente.

 

En av de statlige etatene som gir økonomisk støtte til støtte studenter er Georgia Student finans Commission (GSFC). Det tilbyr en av de mest prisgunstige lån med en fast rente på 1% og en nedbetalingstid på femten år for studenter registrere lånet for skoleåret 2015-2016. Studentene må være bosatt i staten og delta på deres college der.

 

Skattelettelser

 

Bruker amerikanske mulighet skattefradrag, kan familier enkelt gjenopprette noen av sine utgifter som kan kreves for kommende høstsemesteret når foreldrene arkiv deres 2015 skatter.

 

Kreditt er verdt opptil $2500, basert på hvor foreldre bruker på undervisning, visse avgifter og kursmateriell, som lærebøker, med komplett hvor vanligvis gitt når $4000 betales mot de utgiftene skattepliktig året. 

 

Ber om en pakke

 

Studenter som finansielle forhold har endringer siden de arkivert deres økonomisk støtte eller som tror at de skal kvalifisere for mer behov basert hjelp, kan ofte klage hjelpepakke de har blitt tilbudt.

 

De har til dokumentasjon, inkludert lønn stubber eller regninger dokumentere sine utgifter, til deres college økonomisk støtte offiser.