Handyman-Forbindelse og 1-800-FIK-JUNKh Gør det muligt for Lokale Boligejere til at Planlægge Reparationer i Hjemmet og Junk Fjernelse i Et enkelt Tri

CINCINNATI--(BUSINESS WIRE)--10 Maj, 2006--

hNordamerikas Største Forbedringer i Hjemmet og Junk Fjernelse Netværk Holdet Op til at Tilbyde Kunderne den Samlede Løsningh

For mange husejere, de to største hovedpine i forbindelse med ethvert hjem forbedring projektet er, nummer et, hvor de skal henvende sig for en velrenommeret entreprenør, og i nummer to, hvad de skal gøre med alle de kasserede materiale, når projektet er afsluttet. Den kreative nyt partnerskab mellem Handyman Forbindelse og 1-800-FIK-JUNKh skulle vise sig at være det perfekte middel til lokale boligejere, der søger en enkel løsning.

"Vores forretningsmodel, siden dag ét har været alle om at hjælpe husejere med at få jobbet gjort," sagde Handyman-Forbindelse ' s nationale marketing direktør Jim Rocchetta. "Vi er især begejstret for, hvordan denne fælles indsats med 1-800-FIK-JUNKh vil gøre det muligt for os at gøre vores kunders liv bare så meget lettere."

Med 160 franchise markeder i hele Usa og Canada, Handyman Forbindelse er nordamerikas førende hjem reparation og ombygning af tjenesteudbyderen. Handyman Forbindelse har specialiseret sig i små og mellemstore hjem forbedringer, reparationer og ombygninger, job-fra maling, gips, gips til dæk-og hegn til vandhaner. Handyman Forbindelse får de ting husejere vil have færdig-FÆRDIG!Takket være partnerskabet med 1-800-FIK-JUNKh, husejere vil også være i stand til at sørge for post-projekt junk removal service på samme tid. Alt relateret til hjem forbedring projektet - fra den indledende planlægning og tåre-out fase gennem den sidste oprydning og ombygning af snavs, fjernelse, kan være arrangeret i et trin. Bedst af alt, Handyman Forbindelse kunder, der tager fordel af tilbuddet vil modtage en automatisk foretrukne-kunde diskontoen fra 1-800-FIK-JUNKh.

"Det er den slags service, som vores kunder ofte spørge om, så vi er glade for at bringe dem denne bekvemmelighed," sagde Rocchetta.

Grundlagt i Vancouver, British Columbia, i 1989, 1-800-FIK-JUNKh nu har over 190 franchise partnere i Usa, Canada og Australien. Virksomheden har specialiseret sig i at yde professionel fjernelse af ikke-farligt junk, herunder byggematerialer, renovering affald, haveaffald eller selv gamle møbler. Kendt som verdens største junk removal service, 1-800-FIK-JUNKh har oplevet 100 procent vækst i de seneste fire år i træk.For at finde ud af mere om Handyman-Forbindelse eller til at anmode om et skøn til et projekt i dit eget hjem, skal du besøge www.handymanconnection.com eller ring gratis 1-800-88-HANDY.