The Cathford Group Credit Inc.

The Cathford Group Credit Inc.

Cathford Group Credit Inc. roser sig af sit vellykkede løb i udlån industrien baseret på effektiv levering af deres kunders reelle behov og overgår deres forventninger. Prioritere deres klienters behov og levere, hvad de håber at nå fra selskabet såvel som i deres investeringer er målet med Cathford Group Credit Inc. Derfor har virksomheden valgt hjertet af downtown Chicago som sin base af operationer for at fremme produktive relationer, fremme effektive løsninger og giver mulighed for åben kommunikation.

 

Cathford mener, at "forretning af udlån går ud over at yde lån" og viser det i deres virksomhedernes. Virksomheden er også afhængig af sandheden om grundsætning: "Viden er magt". Virksomheden, derfor tilbyder et væld af værktøjer og retningslinjer om, hvordan at etablere kredit, tilbagebetale gæld og pension med tillid og tilfredshed.

 

Overvej hvad nogle af deres kunder siger om deres virksomhed og service:

 

"Fyre, du er vidunderlig. Jeg elsker dig! Du er hurtig, effektiv og grundig, og mest af alt, hurtigt! Jeg hylder dig for at være der for mig når jeg havde brug for dig og for at vise den sande farven på professionalisme!

 

"Jeg og min kone bor i et nedslidt landhus med utæt tag; så vi var nødt til at skaffe penge til at reparere den. Så himmelhenrykt, at du hjalp os ud. Tak alot."

 

Mange lån søgende faktisk bekymre sig om deres mindre-end-perfekte kreditværdighed. Cathford Group Credit Inc. imidlertid ser på det store billede af en persons økonomiske status — ikke kun kredit score — evaluere en låneansøgning. Dette er med henblik på at gøre ansøgningsprocessen lån, praktisk og mere effektiv.