CLC bio flytter danske hovedkvarter til vartegn i Århus

AARHUS, Danmark--(BUSINESS WIRE)--Maj 1st, CLC bio flyttede deres danske hovedsæde til Prismet - et lokalt vartegn highrise kontor i Århus. Oplever betydelig vækst på grund af en langsigtet positiv udvikling i omsætning, antallet af ansatte i CLC bio er steget med mere end 50% på verdensplan i de seneste to år.

Der er administrerende DIREKTØR hos CLC bio, Thomas Knudsen, hedder det: "Dette er endnu et stort skridt op for os, at have vokset vores tidligere steder to gange nu. I dag, vi bor i et nyt, moderne kontorbygning, med en flot 360 graders udsigt over Aarhus by. Dette træk betyder vækst i virksomheden, der går fra en start i 2005 til at blive en etableret, global og markedsledende virksomhed i dag. Og vi stopper ikke her, da vores nye kontorbygning udnytter masser af muligheder for at vokse i fremtiden!"Borgmester i Aarhus, Jacob Bundsgaard, hedder det, "Oplever CLC bio' s udvikling fra en inkubator-baseret startup-virksomhed i 2005, at en markedsledende international virksomhed, er inspirerende for alle de højteknologiske og videnbaserede virksomheder fra Århus-regionen. Flytter ind i Prismet er et stempel for succes, der er anerkendt af alle i regionen, og kan eventuelt fremskynde deres allerede imponerende track record for at tiltrække internationale life science-eksperter til Aarhus."

Anerkendte arkitekter Friis &Moltke designet highrise kontor bygning, kaldet Prismet, som er den tredje højeste bygning i regionen. Prismet blev afsluttet i 2001 og er beliggende i centrum af Aarhus, lige ved Den Gamle Bydel, en open-air byens museum, der er en af de mest populære turistattraktioner i Aarhus med mere end 3 millioner besøgende om året.CLC bio er verdens førende bioinformatik løsning udbyder, og den eneste, der giver både desktop-og server-software problemfrit integreret og optimeret til bedste præstation. I øjeblikket mere end 2100 forskellige organisationer benytter CLC bio ' s software til deres analyse af biologiske data over hele verden.Om CLC bio

http://www.clcbio.com/about