Hendren Group Global Facts: Kaspersky Lab lanserer smabedrifter sikkerhet for sma bedrifter

Hendren Group Global Facts: Kaspersky Lab lanserer smabedrifter sikkerhet for sma bedrifter

Flertallet av små bedrifter gir ikke mye oppmerksomhet å sikre deres cybersecurity disse dager, det er derfor de er det vanlige målet på kriminelle ifølge rapporten fra Hendren Group Global Facts blog.

Kaspersky Lab nylig introdusert den nyeste utgaven av selskapets garanti plattform, kalt som Kaspersky liten Office sikkerhet (KSOS), utviklet spesielt for å tjene behovene til små bedrifter med mindre enn tjuefem ansatte.

Plattformen er brukervennlig og gir utmerket beskyttelse. Det gjør også mye enklere for små bedrifter å holde styr på sine verdifull informasjon samtidig kunde-, ansatt og operasjoner data beskyttet.

Senior Product Marketing Manager for Kaspersky Lab Nord USA, Andrey Pozhogin sa at det krever mye innsats og kompetanse til å opprette en fungerende løsning tilgjengelig målrettet applikasjoner.

Kan man trenger å beskytte Windows og Mac-baserte arbeidsstasjoner, mobile enheter, har rent virtuelle maskiner angitt for nettbank, opprette en sikkerhetskopien løsning, kryptere sensitive data og bruke tidkrevende det retningslinjer for bruk av sterke passord. Denne typen politikk kan endres med en passord-manager som ikke vil bare anbefale bruk av sterke og unike passord, men vil også spare mye tid.