Sådan Får du en italiensk Kørekort

Licensen Kan være en UdfordringEn af de første bureaukratiske udfordringer for nye beboere i Italien, er at opnå en italiensk Kørekort. Efter 12 måneder for at opnå opholdstilladelse i Italien, ikke-Eu ' s borgere skal opnå en italiensk Kørekort for at være i stand til lovligt at køre, selv hvis de er i besiddelse af et Internationalt Kørekort.Hvis en udenlandsk statsborger, der er bosiddende i landet i mere end 12 måneder fortsætter med at køre uden at få en italiensk Kørekort, betragtes det som det samme som at køre uden kørekort eller med en udløbet licens, og straffen kan være hård.

I henhold til lovgivning (art. 126 af færdselsloven) om vej-licenser, bøder, der kan være op til 624 euro og kan medføre en periode for frakendelse af førerretten.

Sådan Får du en italiensk Kørekort

Hvis en chauffør har en licens udstedt af et land, der har en gensidig aftale med Italien, det kan blot være konverteret til en italiensk Kørekort.

Ministeriet for Transport 's hjemmeside har en komplet liste over lande, der har en gensidig aftale med Italien til omdannelse af drivere' licenser. Nogle kategorier af diplomatiske personale er også berettiget til at få deres licens, der er konverteret.

Konvertering af en Udenlandsk Licens

Hvis den licens, der er konvertible ansøgeren skal udfylde en formular på deres lokale motor registreringsdatabasen. To separate betalinger skal ske ved hjælp af pre-fyldt "bolletini" eller betaling glider, der er normalt fordelt med form på motor-registreringsdatabasen.

Ansøgere skal også give kopier af deres licens, to billeder og en lægeerklæring udstedt af en kvalificeret læge bekræfter egnethed til at køre bil. Ikke-Eu-licenser, skal være oversat og valideret af det italienske Konsulat i det land, hvor de er udstedt. Denne certificering skal også godkendes af Amtet.

Det er en god idé at udfylde ansøgningen, før 12-måneders-periode udløber, som det kan tage tid at samle dokumentation.

Den Italienske Licens Eksamen

Hvis en licens ikke kan konverteres, skal ansøgeren bestå den italienske Bilister Undersøgelse for kørekort kategori B til at være i stand til at køre bil. Eksamen for at opnå en italiensk Kørekort i to dele, en multiple-choice ' - quiz og en praktisk kørsel undersøgelse. Ansøgere skal være over 18 år, og har en gyldig lægeerklæring.

Quizzen er anset for at være særligt vanskeligt, fordi det bruger dobbelt negativer i de spørgsmål, der kan være forvirrende for udlændinge, der kæmper med det italienske sprog. Ti spørgsmål, der skal besvares, og kun fire fejl er tilladt. På anmodning, quizzen er også i engelsk.

Der er mange køreskoler i Italien, der kan hjælpe ansøgerne med at bestå disse prøver. Disse kan være dyrt. Ansøgere kan også vælge at studere den skriftlige eksamen i sig selv. Self-undersøgelse bøger, der giver eksempel på quiz-spørgsmål er let tilgængelige, men det er næsten umuligt at undgå at bruge en køreskole, er bilen for at gøre den praktiske eksamen, som det kræver en bil med dobbelt kontrol. Omkostninger variere for denne.

Referencer:

Ministeriet for Transport