Gør Muscle Milk Indeholder En Farlig Neuro-toxinhHvis du er på alle interesseret i at bygge flere og større muskler, så du er sikker på at have komme på tværs af den ernæring supplement industri, der løfter alle former for resultater og forbedringer ved at købe og tage deres kosttilskud. En af de nyeste er et produkt kaldet Muskel Mælk fremmes af folk som Adrian Peterson, som angiveligt er blevet skabt til at være, der svarer til human mælk. Ideen er, at da babyer, der er fodret med bryst-mælk vokse så hurtigt, at voksne kan få gavn af et produkt, der er skabt til at efterligne det. Der er dog en farlig ingrediens i muscle milk. Denne artikel vil forklare den fare, hvordan du kan undgå det, og hvordan du nemt kan bygge muskler med en bestemt naturlige kost.Først og fremmest, at denne artikel vil ikke argumentere for, at Muskel Mælk, der ikke virker. Det kan være nyttige i at hjælpe din krop til at opbygge muskler. Problemet er, at det forårsager farlige bivirkninger, og at de samme resultater kan opnås med naturlige fødevarer som forklaret senere.

Muscle Milk indeholder MSG (mono-natrium-glutamat), og dette er en neuro-toksisk. Nu glutamat er en fælles neurotransmitter i vores hjerne, og er naturligt forekommende. Glutamat lægger sig til neurotransmittere og begejstrer dem, så de kan fungere korrekt. Men hvis din neurotransmittere får alt for ophidset, så vil du få skader, der opstår i din hjerne.

MSG er typisk tilføjet til forarbejdede fødevarer, for at gøre det smager bedre. Men når du spiser det, og få det til at overexcite dine neurotransmittere de til sidst dør. Det er derfor, det bliver kaldt, og excitotoxin, da det bogstaveligt talt dræber din hjerne ved at overexciting neurotransmitterne.FDA har en regel om, at hvis en ingrediens, der er mindre end 99% ren glutamat dem MSG ikke er nødt til at lytte på etiketten. Nu er der flere ingredienser, der indeholder MSG for eksempel, hydrolyseret vegetabilsk protein, hydrolyseret protein, hydrolyseret vegetabilsk protein, vegetabilsk protein extract, natrium komælkskaseinat, calcium komælkskaseinat, gær ekstrakt, hydrolyseret gelatine, hydrolyseret havre blomst og mange flere. Disse er alle skjulte former for MSG. Muscle Milk indeholder nogle af disse ingredienser, herunder calcium komælkskaseinat, natrium komælkskaseinat, gelatine, hydrolyseret. Det indeholder også andre ingredienser, der er dårligt for din sundhed, såsom majs-sirup, kunstige smagsstoffer, vegetabilske olier, bomuldsfrø-olie, delvis hærdet palmeolie (trans-fedt). Så hvis man ser på ingredienserne i dette produkt kan du se, at de sundhedsmæssige omkostninger, der langt opvejer de sundhedsmæssige fordele.

Så hvad gør du, hvis du ønsker at få muskler i en sund og bæredygtig måde. For, at vi er nødt til at gå tilbage i tiden, mange tusinde år før opfindelsen af landbrug tilbage til den ældre stenalder æra (stenalderen). Selv om folk i stenalderen levede i gennemsnit et kort liv, dette skyldtes at dø i kamp eller under jagter og fra vilde dyr. Ellers var de i fænomenal form. Bare tag et kig på, hvordan jæger-samler, der stadig spiser i traditionelle måder at se. For eksempel Masai i Kenya, at de ikke lider af fedme, kræft, hjertesygdomme, de ser alle trænet og muskuløs.

Faktum er, at mennesker har udviklet sig til at leve af kød, fisk, frugt, æg, grøntsager og nødder. Der er den optimale kost for vores krop og sammen med motion vil føre os til en tonet og muskuløs krop. Brød, pasta, ris og alle andre fødevarer, der er baseret på korn og forarbejdede ingredienser forårsage fedme og sygdom. Hvis du ønsker at være trænet og muskuløs og undgå sygdomme som Alzheimers sygdom, kræft, hjertesygdomme, cøliaki og IBS så er den optimale måde at spise.

Af: Tim West

Artikel Directory: http://www.articledashboard.comDu kan finde ud af mere om paleo kost på: www.paleohub.info/blog/paleohubsp1/">An Introduktion Til Paleo Kost.