PLA til at hjælpe \"online dating\" forbudt Kinesiske tropper finde kærligheden.Beijing, juni 29 (ANI): I et forsøg på at bejle til sine soldater, People ' s Liberation Army of China har lovet at hjælpe sine kadrer finde kærlighed, efter at Regeringen forbød dem fra internet dating frygtede, at den ensomme hjerter kan lække ud af klassificerede oplysninger.Den nye forordning, som trådte i kraft tidligere i denne måned, også et forbud mod, at soldater fra at skrive blogs eller dagbøger online, og fra ved hjælp af Kinesisk social networking sites at få venner.

"Soldater, der var udstationeret på grænser, for eksempel i Tibet, har få muligheder for at komme i kontakt med omverdenen, men mennesker med skjulte motiver kan gøre brug af soldaternes personlige oplysninger og udgøre en trussel mod sikkerheden af hæren," The Telegraph citeret Yang Jigui, en officer i Xigaze base i Tibet, så at sige.

Ifølge avisen, at basen er allerede gennemført et møde for at drøfte, hvordan til at finde partnere til sine ugifte mænd gennem den lokale afdeling af Alle Kina-Women ' s Federation, en NGO, der støtter kvinder.

"Internettet er kompliceret, og vi bør beskytte mod online fælder," sagde Wan Lange, at den politiske commissar af et regiment i Guangzhou. (ANI)

Copyright 2009 Asian News International (ANI) - Alle Rettigheder Forbeholdes.

Leveres af Syndigate.info en Albawaba.com virksomhed

COPYRIGHT 2010 Al Bawaba (Mellemøsten) Ltd.Ingen del af denne artikel kan gengives uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra den copyright-indehaveren.

Copyright 2010 Gale, Cengage Learning. Alle rettigheder forbeholdes.