BC100 bukanlah sebarang losyen biasa yang terdapat dipasaran

BC100 bukanlah sebarang losyen biasa yang terdapat dipasaran

Ingin saya kongsikan disini beberapa fakta mengenai tenaga skalar.
Ini bertujuan bagi berkongsi pengetahuan mengenai kebaikan produk BC100 yang turut mempunyai tenaga skalar.

Menurut penulisan Prof. Dr. Hj. Shahrin Abd. Rahman yang saya ambil dalam blognya. Beliau telah menggariskan beberapa kebaikan mengenai produk yang ditambah nilai dengan tenaga skalar ialah :

1.Kebolehan untuk menyah dan menghilangkan kesan-kesan yang di wujudkan oleh frekuensi buatan manusia ke atas tubuh manusia.
Seperti yang kita tahu, kita sentiasa terdedah dengan radiasi. Radiasi ini datangnya daripada penggunaan telefon misalnya. Kesan radiasi terhadap badan amatlah tidak baik meskipun sedikit. Pepatah melayu ada menyebutkan sedikit-sedikit lama-lama jadi bukit.

2. Peningkatan tahap tenaga dalam setiap sel tubuh kita. Kita sedar dengan peningkatan kerja seharian kini bagi menyara keluarga bahkan bagi pelajar, kerja yang mesti dilakukan semakin banyak. Antara kebaikan BC100 yang ditambah nilai dengan tenaga skalar. Tenaga dalam sel tubuh badan dapat ditingkatkan.

3. Bertambahnya tahap ketertelapan (permeability) pada dinding sel, dan ini akan memudahkan pengambilan nutrient-nutrient kedalam setiap sel tubuh kita, dan juga memudahkan pengeluaran bahan buangan daripada sel-sel. Keputusannya ialah produk-produk yang telah ditambah nilai dengan tenaga skalar akan menyebabakan tiap-tiap sel dalam tubuh kita menjalani proses detoksifikasi. Detoksifikasi bermaksud proses pengeluaran toksik daripada sel tubuh badan.

Dengan 3 kebaikan yang saya kongsikan pada waktu ini, semoga pemahaman terhadap produk INTENSE ENERGY BC100 Body Cream meningkat dalam setiap diri pembaca.