About Aztec Promotional Group

Aztec Promotional Group er en one-stop løsning til unik designede apparels og modificerede salgsfremmende produkter. Vores mål er at hjælpe vores kunder med at stod ud og vedligeholde langsigtet anerkendelse gennem vores flittigt gjort, tilpassede mærkevarer merchandise.

 

Vores virksomhed er en salgsfremmende produkter fremstillingsvirksomhed virksomhed, der har været etableret i 1995, og nu har vi vores eget produktionsanlæg i Austin, Texas.

 

Vi begynder i et kollegieværelse på University of Texas, og siden da, vores virksomhed er vokset til at omfatte næsten 100.000 m² stor produktion plads mellem vores tre steder i Austin og Waco, Texas, og Tucson, Arizona.

 

Vores virksomhed bruger vertikalt integreret automation i fremstillingsindustrien vores in-house tjenester, der omfatter skærmen udskrives og broderede tekstiler, reklameartikler, award plaques og anerkendelse nyheder, chenille for flag og brev jakker, applikation, bredt format udskrivning for skiltning og bannere, knapper, sublimering overførsler og grafisk design.

 

Teknologi og automatisering er bestemt vores fordel. Vi har nu en god række skærmen trykpresser, en broderi butik, en knap shop, banner Institut, sublimering kapaciteter, to in-house design afdelinger og adgang til mere end 300.000 ad speciale elementer. Vores skærm trykpresser omfatter Challenger III, verdens hurtigste T-shirt trykmaskine, som giver os mulighed for effektivt og nemt opnå vores store ordrer.

 

Vi er kendte for vores skærm trykning. Dette er hvor vi fik vores start og vi er stadig positivt gode til. Da vi har flere automatik, kan vi arbejde med vores kundeordrer uanset størrelse.