Rulouri


Prin paleta de culori disponibila oferiti interiorului un aspect placut, modern si confortabil. Putem spune ca ele sunt o necesitate moderna si estetica. Amenajarea locuintei este in functie si de culorile in trend, care pot varia in fiecare an. Evident ca pentru a avea o casa mereu la moda aceasta nu presupune sa iti schimbi design-ul in functie de tendintele actuale, insa cateva decoratiuni in tendintele de sezon vor conferi locuintei dumneavostra un sarm aparte. Anul acesta design-erii ne recomanda nuante cat mai clare si mai luminoase : alb, turcuaz pal, verde, etc.

Jaluzele : Daca veti considera necesar sa va ridicati acum probleme financiare, tinem sa va informam ca utilizam cele mai calitative materiale textile, importate din Olanda si Germania. In mana profesionistilor care lucreaza in firma noastra, aceste materiale se transforma in adevarate opere de arta. Dar sa revenim un pic si la dvs., cei care va amenajati sau reamenajati caminul, si sa va dam o mana de ajutor, cel putin informationala, pana cand veti lua decizia sa apelati la noi. Experienta si implicarea noastra, precum si calitatea materialelor folosite, ne permit sa reusim sa transformam in realitate orice dorinta ati avea in materie de perdele si draperii. Pentru ca este vorba despre confortul dvs., noi ne dam tot concursul in sprijinul visului dvs. Chiar si in situatia in care v-ati dori sa gustati din perioada Angliei Victoriene, am reusi sa va indeplinim dorinta, prin montarea unor galerii rotunde regesti la patul dvs.!

Storuri Perdelele si draperiile accesorizate modern oglindesc personalitatea fiecaruia, oferind ambientului un plus de originalitate si confort. Gratie profesionalismului, seriozitatii si experientei design-erilor nostri oferim cele mai bune solutii fiecarui client in parte. Clientii nostri s-au declarat mereu multumiti de serviciile noastre profesionale si de cea mai buna calitate.