Norvell and Associates: Hvordan Du Din Skatt Tilbake Online

Norvell and Associates: Hvordan Du Din Skatt Tilbake Online

Nærmere 80% av selvangivelser ble arkivert elektronisk i fjor

Kanadiere som filen sin skatt online vil ha noen flere alternativer i fingerspissene i år som CRA fortsetter å bygge ut tjenester som Netfile og min konto.

Denne skatt sesongen, skal skattytere kunne vise varsel vurdering eller revurdering online i min konto-delen av webområdet CRA hvis de registrerer seg for noe som kalles "online mail." De vil motta varsel når deres vurdering er klar og vil ikke motta det i posten. CRA planlegger å gradvis gjøre andre andre typer korrespondanse tilgjengelig på denne måten.

"Vårt mål er å erstatte de 120 millioner stykker med post vi sender ut hvert år med en rask, sikker og grønne elektronisk korrespondanse tjeneste," fortalte CRA talsmann Philippe Brideau CBC News.

To andre forbedringer: alle CRA-sertifisert skatt i år sendes tilbake direkte til Netfile-så, ikke mer å laste opp de .tax filer selv- og CRA er også introdusere en tjeneste for skatt preparers som bruker Efile til filen avkastning på vegne av klienter som automatisk fylle ut felt på en retur.