A plasztikai sebészet beavatkozásairól

A plasztikai sebészet beavatkozásairól

Könnyen elérhető plasztikai sebészet tökéletes minőségű műtétekkel

Az olcsó plasztikai sebészet felfedezése mindenkinek fontos, hiszen a beavatkozások meglehetősen drága kifizetni valókkal járnak. Mégis kiadások mellett bizony megbízhatóságról sem lehet megfeledkezni, tény, hogy a fejlett technológiának és magas fokú orvostudománynak köszönhetően a műtéteknek nincs semmilyen kockázata, de a kisebb esztétikailag nem előnyös hegek sem előnyösek. Nálunk az előnyös kifizetni valók mellett, a magas fokú kvalitás is biztosított. Az olcsó plasztikai sebészet felfedezése olyan nehéz kihívás.

A plasztikai sebészet eljárásai

Arcplasztika a legmegbízhatóbban

Az arcplasztikai műtétekkel megfiatalítható a megöregedett arcbőr. Formássá varázsolható az orr, kívánatosabbá a száj, változtatni lehet fülek helyzetén, de ezek a műtétek már nem az arcplasztikai beavatkozásokhoz sorolhatók, ezek teljesen más területet képviselnek. A megereszkedett bőr feszesítésére két eltérő eljárás is szolgál, a ráncok feltöltése és a felvarrás. A ráncfeltöltés nem jelent végleges megoldást, de az eljáráshoz nem kell egy szem sebészi metszést sem tenni. A ráncok felvarrása folyamán a nyúlt bőrt apró metszéssel kivágják, az eljárás alkalmával ejtett hajszál vékony metszés a bőr természetes vonalába esik úgy, hogy véletlenül se legyen szem előtt. Az arcplasztikai sebészet műtéteinek semmilyen szem előtt lévő hege nem marad.

Arcplasztika máshogyan – anyajegy eltávolítás arcról

Az anyajegy eltávolítása arcról az esetek többségében sebészeti beavatkozással történik. Ennek oka, hogy az arc bőre nagyon könnyen gyógyul. Az anyajegy eltávolítása arcról babérlevél kinézetű bemetszéssel zajlik biztonsági kis méretű rész meghagyásával. Az anyajegyet egészben távolítják el, a bemetszés helyét varrják. Az eljárás után normális esetben majdnem hogy nem látható rettentően apró heg marad. A az ottmaradt heg jellegén ronthatunk, ha a varratok eltávolítása előtt nem figyelünk totálisan az orvosi előírásokat, figyelni kell arra, hogy a műtött bőrt például erős nap süsse. Az anyajegy eltávolítás arcon és a test egyéb végtagjain is a sebészi eszközökkel a legbiztonságosabb.

A hasplasztikai beavatkozások és a zsírleszívás