Soimul Taberei va ofera servicii profesionale de dezinfectie a spatiilor si suprafetelor

Soimul Taberei va ofera servicii profesionale de dezinfectie, adica eliminare a microbilor si germenilor patogeni prin tratamente moderne de dezinfectie a spatiilor si suprafetelor! Dezinfectia este o metoda a igienei destinata in primul rand decontaminarii mediului de germeni patogeni, microbieni si inframicrobieni.

In profilaxia infectiei, in general, dezinfectia este principala metoda de indepartare, neutralizare saudistrugere a germenului patogen, iar prin extinderea asupra mucoaselor si a pielii, dezinfectia poate avea si un rol terapeutic ajutant local.

Din punct de vedere calitativ si cantitativ, dezinfectia are mai multe faze:

- asigurarea reducerii numarului sau concentratiei de germeni sub o limita (infectanta).

- anularea sau neutralizarea calitatilor agresive ale acestora (inactivare).

- distrugerea lor totala (sterilizarea)

Echipat pentru orice situatie, Soimul Taberei detine cele mai moderne echipamente de eliminare a agentilor patogeni, precum aparatura de nebulizare tip ULV (Ultra Low Volume), impreuna cu substante de top produse de specialistii germani de la Bayer si BASF!

Dezinfectia profesionala trebuie efectuata numai de catre personal autorizat si instruit, de aceea echipa Soimul Taberei a trecut toate testele de competenta si profesionalism in activitatile de dezinfectie, fiind autorizati de Primaria Municipiului Bucuresti, Directia de Sanatate Publica si Directia Sanitar-Veterinara!

In plus, am implementat cu succes sistemele ISO 9001:2008 si ISO 14001:2005, ca o dovada in plus a ca