Elliott Associates: Neljä vinkkejä perustaa elinkelpoinen Small Business

Elliott Associates on johtava yritys kaupallisen omaisuuden hallinta. Se tarjoaa täyden palvelun apua omaisuuden omistajille, jotka tarvitsevat apua rakennus varallisuuden kautta niiden omaisuuden kaupalliseen käyttöön. Elliott jakaa laittanut pienyritysten, jotka maksimoivat kaupallinen sijainti käyttöön seuraavat vinkit:

 

1. sijainti, sijainti, sijainti: Olemme kaikki kuulleet Mantra valita ominaisuuden tarkoitettu kaupallinen kehittäminen. Sijainti alan liiketoimintaa. Määrittää läheisyys omaisuutta kohdemarkkinat, raaka-aineiden saatavuutta tai perushyödykkeiden ja se pidetään joustava tai monipuolinen venture laajentamiseen tai laajentaminen muihin liittyvät hankkeisiin. Esimerkiksi laittanut pieni ravintola lähellä on suuri Ravintola, joka palvelee samanlaisia ruokaa ei toimi kuten alueella saattaa sanella high-palkittu laadukkaita elintarvikkeita. Laittanut yksi rivi samanlaisia pieniä ravintoloita, voi aikaansaada koska ihmiset voivat valita kokoelma samanlaisia kauppoja vertailukelpoiset hinnat, erityisesti tungosta esimerkiksi turisti paikoissa tai pienen budjetin ostosalueet.

 

2. hinta, hinta, hinta: Kyky ostaa tai vuokrata kiinteistön seisoo toissijainen paikkaan, yleensä. Asiakas voi hankkia ammua hinta omaisuutta; mutta jos sen sijainti ei ole kaupallista potentiaalia, sijoituksen kärsivät. Kuitenkin ottaa hyvällä paikalla omaisuutta, joka on kohtuuhintainen (vaikka se on nykyään lähes lähes mahdotonta) tarjoaa monia etuja. On aina maanomistajien jotka tällöin valitsevat laittaa omaisuutensa markkinoilla uhrata myyntihintoihin väistämätön useista syistä, kuten rush myynti pakkosiirrot, välttää kiinnitetty oletusarvoisesti kypsynyt velkojen maksamiseksi rahoittaa lääketieteellisistä tai muista kiireellisiä kulut tai muita oikeudellisia tai taloudellisia seuraamuksia.