A sulyzos Edzes Ferfiaknak: Hogyan Kell Vesziteni Hasa Zsir Kirandulas a Lean Jo, az Epuelet Izom Intelligens Modon

Fedezze fel A Titkokat INTELLIGENS Suly Kepzes Eredmenyek Csucs Teljesitmeny Ez a koenyv, akkor megtanuljak, hogyan kell szerkezet edzesek a legtoebb tudomanyosan igazolt, hatekony modon Hogyan kell oesszpontositani a intenzitasat, miert KELL Miert sulyokat lehet a leghatekonyabb modja annak, hogy elveszett hasa zsir Hogyan lehet a maximalis tokeattetel ki a szabad sulyok Tipusu emelesi technika, amely a munka a legjobb Milyen oesszetett mozgasokat, miert kell ellatas Hogyan epitsuenk a legtoebb izom ki minden munkamenet A legfontosabb a taplalkozas koncepciok csucs teljesitmeny Vannak kiegeszitok megeri, melyiket, miert.. Hogyan kibir vele, valojaban varom, hogy a kepzes Szempontok az optimalis biztonsag Sokkal, de sokkal toebb.. A sulyzos edzes koeruel mar hosszu ideje. Iths volt az allando hogy maradt a hatterben, shunning a reflektorfenyben, csak arra, hogy vele, mikoezben a fads joett, ment. Tudja, hogy a fads - Jazzercise, Bowflex, a Tae Bo, BootCamp, Kanapen, hogy 5K. A sulyzos edzes mar boldog, hogy hagyjuk ezeket a Prima Donahs oeleles a lime-feny, tudjon a nyilvanossagot, hogy a big bucks majd lovagolni ki a naplementebe, csak az utat a koevetkezo nagy fogyas attoerest. Egesz ez mind a ferfiak, mind a nok, az tudja, mar szobraszat, szemleletformalas, valamint a faragas, a szervek, be csucs fizikai allapot, a tamogatas sulyat. Theyhve is csinal ez a hatso szobaban. Az egyik a toert fenyek, a szakadt padra, a rozsdas kezi sulyzo. Ezek a harcosok toemege mar a tartalom csuszik ki, csendben megkeruelve a pompa, majd a szertartas folyik kint, ez a dolgod, majd egyre ki. Ok havenht volt erdekelt, azzal ervelve, az erdemeit, amit csinaltak. Az altaluk viselt a bizonyitekok minden nap - a szuk abs, a szakadt triceps, a chiseled mellkas. Barki, aki toerodoett, hogy nez ki lehetett latni, hogy a maguk szamara. A toebbiek is csak megy a pazarlas, hogy idot, energiat, penzt.

Ezek az emberek tudnak valamit, amit a toebbi a lakossag mar nagyon lassu, hogy vegye fel. Ok didnht olvastam azt a bizonyos New York Times Bestseller vagy a Time magazin oesszefoglaloja egy kiserletet tenni a laboratoriumi patkanyok. Nem ok hamis, a megertes, a loeveszarokban. A valosagban a hideg, kemeny acel tanitottak oket, hogy mit lehet elerni, kezi sulyzo, sulyzok, mentalis fokuszt, valamint a koevetkezetesseg. Felfedeztek a laboratorium sajat test a valasz, hogy az egyik lifehs oeroek enigmas . . .

A leggyorsabb, leghatekonyabb eredmeny-termelo modon, hogy a testzsir, alaku izom, majd hozzon letre egy szuk, formatervezett test a sulyzos edzes.

Ez a koenyv meg fogja tapasztalni, hogy amit ezek a hatso szobaban suly harcosok mar ismert evtizedek ota, mi theyhve volt segitsegevel sculpt a sort a testuelet, hogy a legtoebb ember nyal felett. Wehre nem beszelek testepitok. Wehre beszel rendszeres, akik szeretnek, hogy elvesziti kilo, a ceg a problemas terueleteket, valamint elo nehany meghatarozas a testuek. De nem csak ez . . .

Az elonyoek suly kepzes indul a belsejeben pedig sugaroz kifele. Miutan az elso edzes youhll ertesites azonnali javulast az oenbecsueles. A mentalis outlook ragyogast. Akkor dolgozzon ki a letfontossagu tulajdonsagait siker - oenallo tudomanyag, a hangsuly, a cel kituzese, valamint a rugalmassag. Az uj belso ero kezd tuekroezi, hogyan projekt magat - a testtartas javul, youhll keresnek az emberek a szem koennyebben, youhll tudja, hogy hozzak meg a doenteseket, az egeszseg toebb tette.

Ahhoz, hogy elvezhessek a csodalatos zsir csikot, szervezet atalakitasa elonyei a sulyzos edzes youhre lesz, hogy megszabaduljon nehany ilyen archaikus oetletek - tudod, az is, hogy mar igy mindenki olyan koever. Teny, hogy youhre megy volna elfelejteni mindent, azt hiszem, tudom, majd inditsa ujra felepiti az alapoktol.....Tehat mi van oen varakozas forh Kattintson a "kosarba" leths az indulashoz!