Cum sa castigi bani pe net

Salut,vreau sa-ti arat o sursa de bani accesibila oricui. Nu este vorba de imbogatire peste noapte si sa nu te astepti sa castigi multi bani din primele zile insa in timp cu pasi mai mici sau mai mari ajungi la castiguri frumusele facand ceva simplu: sa te joci. Ai citit bine, nu este mlm, hyip, ptc sau mai stiu eu ce. Click Aici pentru a te inregistra.

Market Glory este un joc, un simulator economic, politic, social si militar iar banii virtuali adunati de tine ii poti converti in bani reali. Fiecare jucator are strategia lui in aceasta comunitate iar prin actiune si perseverenta fiecare ajunge mai repede sau mai tarziu sa-si indeplineasca obiectivele. Jocul a fost lansat in august 2011 si in prezent sunt deja peste 15000 de jucatori din Romania inscrisi si altii din alte tari. Lumea se inscrie pentru ca e gratuit si este foarte atractiv, e palpitant sa-ti faci propria afacere virtuala din care sa beneficiezi in lumea reala. Oricine are timp un minut sau cateva minute pe zi, nu este o activitate care sa iti rapeasca timpul. Este un joc care se aliniaza trendului actual si cred ca Market Glory va deveni tot mai popular.

Poti face multe lucruri interesante in joc: sa muncesti (asta inseamna sa dai un click acolo), castigi bani si iti cumperi mancare si primesti energie care te ajuta sa-ti creasca productivitatea, inscrii persoane in joc si primesti bani si pentru activitatea lor, iti poti face firma care sa produca ceva, poti sa oferi locuri de munca si incet incet aduni bani. Cand ai adunati minim 20 de euro ii poti scoate.

Inscrierea in Market Glory

Acceseaza linkul acesta Click Aici si intra la rubrica Register (sau la Inregistreaza-te daca ai setat limba romana pentru site) si completezi formularul de acolo cu datele tale reale, iar dupa ce ai completat tot dai click pe butonul de inregistrare si vei primi un email cu linkul de activare la adresa spectificata de tine.

Ce ai de facut dupa insceriere

Dupa inscriere te logezi pe site-ul Market Glory si daca vrei poti seta limba romana pentru site (dand click pe steguletul din stanga sus care indica limba romana).

Mergi la rubrica Munca si daca gasesti vreo oferta de munca acolo dai click pe Accepta munca. Asta e de fapt munca, sa dai un click acolo si primesti niste banuti in moneda jocului ron (de mentionat ca 50 de ron este echivalent cu 1 euro). Te lasa sa mai muncesti doardupa 24 de ore. Daca muncesti zilnic timp de 3 zile consecutive primesti si bonus de la Market Glory. La inceput doar asa poti sa faci faci bani,sa muncesti si sa faci cele 10 lupte zilnice.E bine sa te logezi zilnic pe site si sa dai un click acolo, chiar nu iti ia timp. Aceste oferte de munca sunt oferite de alti jucatori care au firme.

Faci bani si cand referalii tai muncesc de aceea e bine sa inscrii cat mai multe persoane in joc.

La rubrica Afiliati gasesti linkul tau de afiliat pe care sa-l dai celor pe care vrei sa-i inscrii in Market Glory. La rubrica Referali vezi cand s-a logat fiecare ultima data, cati referali are, cate venituri si ce energie are si e bine sa-i contactezi, sa-i incurajezi sa munceasca. Cu timpul va invata fiecare ca e rentabil sa-si faca treaba bine. Click Aici pentru a te inregistrat.