5 savjeta za lov bas

Plivanje. Pijenje temperaturu vode u blizini obale je oko 27 stupnjeva C. Cenotes su otkrivene u Yucatan poluotoka, au nekim blizini Karipskim otocima. Ako ste u Puerto Morelos, morate naici na kupanje u Cenote. Cenote se moze opisati kao ponor s izlozenim stjenovitim rubovima.

Jedan ste vec u usporedbi ovu lookup, mozete poceti rezervirati za dom po svom izboru uzivati ​​u tim ribolova. Rezerviranje rano moze vam pomoci ustedjeti novac, jer niste tarifni s potrebama drugih pojedinaca koji su u potrazi za istim Ribolov aktivnosti.

Poznato je da je Hollywood slavne ljetovali ovdje u 1930-ih i 1940-ih. Bilo je kratko generirati ribolov iz San Francisca, kao sto je lijepo u Los Angelesu. Neki od gostiju bio je Marilyn Monroe, Mae West, Tyrone energije, Joan Crawford. Takoder se suska da je Skupstina mjesto za gangstera u 1940-ih i 1950-ih godina. Kazu mafija sefovi mozda odlagati nekoliko tijela na leda opet kuci u plitkim grobovima.

Bio sam se na suvozacevo sjedalo 4x4 koji su dozivjeli polozena. Geoff odrzati glavu i Trevor me vozio natrag savjete za ribolov preko Busha na klinici u Kariba, u kojem se nalazi mali grad. Mogao sam slusati Trevor i Geoff govori.

# 2 pravilo zahtijevati da se prijavite svaku dubinu vaseg crappie za ribolov putovanje. Na primjer, ako sam bio na pecanje sa 1/32 jednom crvenom glavom matrica s zelenim kovrcavom rep to treba napomenuti. Ako sam se spustivsi svoj mamac na bazi i polako jigging i odmotavanje gore da treba prijaviti kako brojni vratila svog koluta i na ono sto je zapoceo dobivanje dubine pogodaka. Takoder dan, vrijeme i mjesto su vazni. GPS mjesta su najbolje za mjesta.

Ako ste tek poceli raditi losos ribolov, postoji nekoliko bitnih pitanja koja vam je potrebna kako bi znali u kupnju da pocnete na dobrom nogom. Imajte na umu sljedece savjete koji ce vam sacuvati od pogresaka i neugodnosti na putu.

Baza crta je da vecina Aljaske moze se pristupiti i istraziti kroz koristenje blage zrakoplova samo. Za pocetak cijeniti u Ameriku ogromne prostranstva, ljepote i nevjerojatna ribolov grm let je trebao. Ove vrste putovanja ciljanih vrsta ova vrsta kao kalifornijske pastrve, sve 4 vrste lososa, Dolly Varden, a Arctic Grayling. Svatko tko voli avanturu ribolov treba susresti cudo i eleganciju Aljaske letjeti ribolov na minimum cim se u njihovom nacinu zivota, postoji mala pitanje o tome. To bi trebao biti jedan svakog covjeka "stvari koje treba uciniti prije nego umrem" popis.