10 things ystäväni ja pelko Viimeisin eläkkeelle: Westward Group Advisors

BUD HEBELER: 81-vuotiaana, minulla on useita ystäviä, osakkuus ja email yhteyshenkilöt, jotka ovat eläkkeellä. Esitin hiljattain 75 heistä antaa minulle luettelon asioista, jotka ovat erityisen stressaavaa ja huolestuttava. Vastaajat vaihteli ikä 50-94 vaurautta ja elämäntapa, ja monet olivat lesket. En ole ketään, joka riippuu täysin valtiontukea.

 

Vastaukset on ryhmitelty alla 10 Kategoriat:

 

1. terveys: Pitkän aikavälin terveys pitivät yhden vastaus. He olivat huolissaan mahdollisuudesta vammaisiksi vammainen, ennenaikaisen kuoleman ja pulaa lääkäreistä, joka ottaa Medicare.

 

2. terveydenhuollon kustannukset: Terveydenhuollon kustannukset oli lähellä Toinen huolenaihe. Monet olivat jo kokeneet lisäävänsä vakuutus maksujensa ja pois tasku kustannukset. Suurin taskussa kustannukset olivat hammashoidon, kuulolaitteiden ja silmäongelmia, kaikki yhteiset vanhuksille.

 

3. investoinnit: Oli muutamia kysymyksiä investointeja kuten valinta, tulevaisuudennäkymiä, hotelliin alhainen tuotto ja mahdollinen markkinoiden kaatua.

 

4. sosiaaliturva: on vakava huoli sosiaaliturvan elinkelpoisuuden. Hallituksen hankkeisiin että muutaman vuoden kuluttua on vain tarpeeksi rahaa Social Security Trust Fund noin kolme neljäsosaa etuja sekä nykyisille että tuleville eläkeläisille.

 

5. pitkän-aikavälin-hoito (LTC): Tämä on huoli, joka näyttää lisääntyvät iän myötä, koska monet vanhemmat vastaajat lueteltu LTC merkittävä huolenaihe.