Tips for å få organisert for nye regnskapsåret

Deep Blue Group Publications LLC

 

 

Med skatt tid rett rundt hjørnet nå er det perfekte tidspunktet å få organisert og starte det nye regnskapsåret med et rent rulleblad.

 

Her er Warehouse Saker er tips for lettelser i smerte av skatt tid og få kontoret organisert for det nye regnskapsåret.

 

Lag en organisert system - En liten bit av organisasjonen kan gjøre en stor forskjell når det kommer til din skatt. Hold skatt relatert papirarbeid i et angitt sted og investere i en enkel arkivsystem som deler kvitteringer og papirarbeid. Sorter papirene i kategorier - Lagre timer med sortering papirarbeid ved å opprette kategorier. Enten i måneder, uker eller områder av utgifter, merke hver fil enkeltvis og filen ting på riktig sted som du går.

 

Opprettholde nøyaktig oversikt - og holde alle dine fakturaer og kvitteringer på et trygt sted. Du bør holde alle forretningsdokumenter i syv år i henhold til IFU.

 

Kreve utgifter - Hvis din bedrift bruker penger på det, så kan du sannsynligvis trekke det fra din skatt. Alle kvoter deg og din bedrift har krav på - fra investeringer og hjemmekontor kjøp, å reise og underholdning kostnader, anses fradrag for kostnadene ved å drive en bedrift.

 

Hold virksomhet og personlige utgifter separat - Det betyr å opprettholde separate bankkontoer og kredittkort for din bedrift.

 

Spar tid - skriv på nettet! Hvorfor ikke legge timer på dagen ved å laste opp alle filene dine for utskrift på nettet. Mange tjenester vil levere dem rett til forretningsadressen.

 

Investing Guide at Deep Blue Group Publications LLC USA Madrid Tokyo Singapore