The Harver Group Management Team

Barend Raaff - Founder & CEO

 

Barend heeft ruim 15 jaar ondernemerservaring in digitale innovatie en wil met het enthousiaste Harver team innovatieve oplossingen ontwikkelen voor de organisatievormen van morgen. De verhouding tussen mensen en organisaties gaat veranderen. Nieuwe uitdagingen dwingen organisaties om op een nieuwe manier naar medewerkers te kijken. Het wordt cruciaal om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen en talent optimaal tot zijn recht te laten komen.

 

Jacqueline de Boom - Commercieel Directeur

 

Jacqueline’s expertise ligt op het vlak van sales, marketing en management. Jacqueline heeft ruim 25 jaar werkervaring bij ICT- en contact center organisaties. Voor Harver was zij 8 jaar actief als zelfstandig ondernemer en richtte zij zich op werving & selectie in de contact center branche.

 

Ed van Nunen - CTO

 

Ed heeft zo’n 20 jaar ervaring als developer en technisch teamleider, zowel in dienstverband als als zzp’er. Als technisch directeur van Harver is hij verantwoordelijk voor technische beslissingen binnen Harver en stelt hij het technisch fundament en visie van de onderneming zeker. Zijn kracht is het combineren van een gedegen technische ervaring en het zorgen voor pragmatische oplossingen. Hij stuurt programmeurs en designers binnen Harver aan, zowel in Nederland als in Sri Lanka.