Udnyttes folk af hurtig lån?

Velkommen blogbesøgende, dette er det allerførste blog indlæg her på blog muligheden, hvilken jeg har startet for at sætte interesse på problemstillingen ved forbrugslån. Jeg adresserer her folk, som forgældes ved at tage for sig af de hurtige såkaldte forbrugslån, i hvilke tilfælde indlåneren modtager de lånte penge inden for et lille antal dage uden at give en niveau af pant.

 

De her hurtig lån er som oftest til en meget høj lånerente, hvor vedkommende ofte vil betale mere tilbage, end du virkelig har fået som lån. Den som har lånt når af denne grund med at have langt mere brug for penge efter at have modtaget hurtig lånet, hvorfor dette påtvinger vedkommende i knæ økonomimæssigt.

 

Dette er set gentagne gange i mediebilledet, hvor der berettes om yngre mennesker der uden nogen niveau af finansiel forstand har forgældet sig langt mere end gennemsnitet. Politikere drøfter derfor om, hvorvidt der må udføres lektioner i privatøkonomi i folkeskoleområdet, hvilket vidner om trangen for at fordele lærdom om acceptabel styring af økonomi.

 

Der er ganske givet også lånere, som er i stand til at beherske situationerne vedrørende de her sms lån og som i virkeligheden har glæde af chancen for hurtigt at kunne indlåne økonomiske midler. Jeg ønsker i min blog at undersøge, om der er mange af disse, og hvordan Danmarks lånemarked overordnet set hører sammen. Endvidere skal undertegnede prøve at frembringe overblik over, hvorfor folk tager de her kvik lån, og om det er en trang, som er indledt af den internationale finanskrise eller noget andet. For hvordan kommer mennesker der ud, hvor vedkommende har så omfattende et behov for at låne midler så stærkt, at disse er parat til at betale tilbage som oftest dobbelt af det indlånte.

 

Det er i denne kontekst væsentligt at søge at få afklaret, om det generelt set er de samme mennesker, der har lysten til at låne penge via hurtige kvik lån. Og i væsentlig grad om virksomhederne der udlåner er grundlagt som følge af de gennemsigtige sparekassers mangel på markedsforståelse. Er det i stor grad disse gennemsigtige andelskasser, som ikke kan præstere at rumme muligvis svære privat kunder, af hvilken grund de mod deres vilje skal gennemgå andre løsningsmuligheder? I så fald må der fra regeringen tages handling, så den finansielle sektor gøres mere fleksibel, således denne evner at indeholde forskellige personer, og heriblandt de måske med problematiske forhold.

 

Næste skridt at undersøge:

I mit kommende skriv herinde på bloggen ønsker jeg nærstudere, hvad for nogle økonomiske udlånere der er tilgængelige på Danmarks lånemarked for dermed at frembringe et overblik. Hvor mange virksomheder som tilbyder lån eksisterer der på det danske finansielle marked, yder de lignende ydelser, er det muligt at indlåne på forskellig vis og er der faktisk nogle låneselskaber, som er smidige i deres låneudformning?

 

Jeg ser frem til at opdatere bloggen for jer læsere atter en gang, så snart undertegnede har etableret et overblik vedrørende hvor det er muligt at få disse omkostningsfulde hurtig lån. Hold på dine penge og følg med på bloggen!