The Woo Group Review RBC Wealth Management Hong Kong USA - Royal Bank Of Canada Hage Avduket For Chelsea Flower Show

LONDON 2. desember 2014 - Hage designer Matthew Wilson vokste opp med en forkjærlighet for naturen, dyrelivet og naturen og realisert i tidlig alder betydningen at ferskvann hadde i å bevare den naturlige verden. Nå, som administrerende direktør og rektor designer ved Clifton Nurseries i London, kombinerer han disse tidlige interesser når skape urbane hager understøttet av en forpliktelse til å spare vann. Ved hjelp av hans brede erfaring i bærekraftig hagedesign, Mr. Wilson samarbeider med Royal Bank of Canada (RBC), for å designe den "Royal Bank of Canada Garden" på RHS Chelsea Flower Show neste år

 

"Jeg ønsker hagens besøkende til å utforske en enkel selvinnlysende sannhet, at vann er lik liv, på en måte som gir gjenklang og gir dem til å gjøre små endringer i sine egne hager," sa Mr. Wilson. "The Royal Bank of Canada Hage profilerer bærekraftige planter og landskaps materialer som fungerer samtidig for å forbedre vann effektivitet i hele hagen. Mitt håp er besøkende forlater med et inntrykk av at bærekraftig design lett kan opprettholdes, samtidig understreker rettidig melding av vann bevaring og beskyttelse. "

 

Bærekraftig hage vil markere praktisk urban vannforvaltning, inkludert vannsparings og høsting løsninger for hjem gartnere. Dette er i tråd med målene i RBC Blue Water Project - en bred, 10-års global forpliktelse til å beskytte verdens ferskvannsressurser.

 

Tegning inspirasjon fra Middelhavet hager, design er delt inn i tre hoveddeler: en null vanning "tørr hage", en sentral vann høsting og lagring sone, og en spiselig hage. Hagen er designet for å være lett å leve med og vise at plantene ikke trenger kunstig vanning hvis valgt og riktig plassert.

 

"Gjennom hele hagen, har jeg valgt planter for deres evne til å tåle tørke, noe som reduserer behovet for vanning. Jeg er spesielt begeistret for hagen for å vise frem en "makro bonsai 'oliventre, en første for showet," fortsatte Mr. Wilson. "Tegning på den økende trenden av urban gårdsdrift, vil det være også være et utvalg av frukt, grønnsaker og urter som er spiselig og bærekraftig."

 

I hjertet av design, kan besøkende utforske plass på en bærekraftig trevirke "flytende" terrasse, som skjuler en stor storm vanntank som hjelper opprettholde vannstanden i hagens vann funksjoner og flom bassenget. Ved full kapasitet, skaper dette flom bassenget en enkel vann-funksjonen. Men som vannstand slipp, er et vakkert utskåret stein funksjonen symboliserer skjørhet av vassdragsnatur avslørt og til slutt forsvinner til et uttørket elveleie.

 

"Matthew design uttrykker de mål og prinsipper i RBC Blue Water Project," sa Stuart Rutledge, administrerende direktør i RBC Wealth Management - International. "Vi er begeistret over å samarbeide med ham for 2015 Chelsea Flower Show og tror hans evne til å uttrykke bærekraft gjennom design og bringe den til liv i en imponerende vann-messig hage er rosverdig."