En suite deuren voor uw kamer ensuite vinden

Al vroeg in de 19e eeuw kwam men er achter: De kamer ensuite is een magistrale wijze om een ruimte stijlvol op te delen. Toen ter tijd voornamelijk nog om de werkkamer van de heer des huizes te kunnen scheiden van de leef- en keukenruimte waar moeder de vrouw al vroeg de piepers aan het jassen was en de kinderen meehielpen in het huishouden of wanneer ze meer geluk hadden, konden spelen met hun houten speelgoed en poppen. Wat eens bittere noodzaak was, is nu een stijlvolle oplossing om uw woning een authentieke en karakteristieke uitstraling mee te geven. En uw mogelijkheden daarmee zijn groter dan ooit eens daarvoor.

Voor iedere scheiding een oplossing

Wanneer u graag een ruimte in twee delen wilt splitsen, dan is er natuurlijk de mogelijkheid om er simpelweg een wand tussen te zetten om daar vervolgens weer een deur in te plaatsen. Praktisch natuurlijk, maar voor het oog vaak geen verfraaiing. Buiten dat is een stevige wand die niet hol klinkt en zwak aanvoelt een grotere investering dan men wellicht denkt. Door een ensuite inrichting kunt u de kamers op een nostalgische maar toch eigentijdse wijze opdelen. De zijkasten kunnen bijvoorbeeld perfect dienst doen als vitrine, boekenwand of fotomuur terwijl de en suite deuren alsnog een gevoel van ruimte en openheid geven. En zelfs met de schuifdeuren kunt u nog vele kanten op!

Welke en suite deuren zijn voor u geschikt?

De deuren van de en suite bepalen voor een groot deel het karakter van uw ruimtescheiding. Wanneer u bijvoorbeeld een werkruimte of slaapkamer van een woongedeelte wenst te scheiden, is het allicht prettiger om te werken met matglas zodat de privacy voor het gevoel niet in geding komt. Wilt u daarentegen een keuken of speelkamer van de living afscheiden, dan is het de perfecte mogelijkheid om met fraaie glazen panelen te werken. Een stijlvolle mogelijkheid voor beide gevallen is door gebruik te maken van glas in lood. Een tijdloze en prachtige oplossing om bijvoorbeeld uw boekenkast met schuifdeuren mee te vullen. Uw kamer en suite specialist vertelt u graag meer over de mogelijkheden die deze waardevolle toevoeging aan uw woning u biedt.