Apartament protectie - merge in vacanțaCand te duci in vacanța

Amintiți-va, daca nu exista un polițist citit acest peste umar, NU SUNT SIGUR! Poliția face o treaba destul de buna de a rezolva crime. Ele nu poate impiedica crimele. Siguranța ta, siguranța familiei tale, și protecția proprietații este responsabilitatea dumneavoastra.

Una dintre cele mai multe ori casa ta este cel mai vulnerabil este atunci cand este lasat gol pentru o perioada lunga de timp. Geamuri fumurii, e-mail sau ziare de colectare și ferestre inchise in vreme mai calda toata publicitate lipsa la un potențial hoț.

Cea mai buna protecție pentru apartamentul dumneavoastra in timpul absenței dumneavoastra este de a avea o bona casa. Un prieten Ca si You Trust sunteti cazat la casa ta poate avea grija de animalele de companie și / sau plantele in plus fața de asigurarea casa este locuita.

Ai o verificare vecin pe apartament in timp ce sunteți departe - de a porni lumini, aparate de radio sau televizoare și de deschidere și inchidere perdele va da apartament aspectul de cineva acasa.

Daca nu aveți un prieten sau vecin a housesit sau verificați apartament in timp ce sunteți departe - poate chiar daca faci - tu ar trebui sa pastreze nu numai lumini, ci un TV sau radio pe un cronometru. Daca esti ca mine și au TV pe aproape tot timpul ești acasa [NOTA: Eu nu ma uit la ea, e doar zgomot de fond.], Lipsa de sunet și lumina care stralucitoare in ferestrele anunța ca tu nu ești acolo.Asigurați-va ca oricine este verificarea apartamentul tau in timp ce sunteți departe știe cum sa lucreze sistemul de alarma și pe cine sa sun in caz de probleme.

Daca nu ai un sitter casa, opriți-mail și orice apartamente de vanzare in sibiu ieftine ziar sau alt livrare. Nimic nu anunta un apartament gol mai bine decat o stiva de ziare sau o cutie poștala debordant. Pune o vecin din apropiere pentru a ridica orice pachete livrate in timp ce plecat.

Daca aveți o gradina sau plante pe balcon, asigurați-va ca cineva este udarea plantelor regulat sau pune plantele in cazul in care acestea nu pot fi vazute. Plantele incet pe moarte din cauza lipsei de apa poate anunța absența ta.

Verifica contract de leasing dumneavoastra. Multe proprietari cere sa le notifice daca apartamentul dvs. va fi lasat gol pentru orice perioada de timp (acest lucru este astfel incat sa poata intra in caz de urgența, chiar daca acestea nu pot ajunge la tine). Daca ai un sitter casa aceasta nu este necesar.

Toate cele bune, fie sigur,

Craig