Article Beg Tangan (2)

´╗┐Barang Kulit Buatan Tangan

SEEKOR harimau bengal menggonggong plead with tangan milik seorang traffic wanita yg terjatuh ke dalam kandang. Himpunan musim bunga serta panas Carlo Rino this year menampilkan koleksi lengkap beg silang, genggam lalu carry yang memunculkan ciri glamor, diberi sentuhan keemasan di perincian hiasan serta keceriaan warna pelangi dengan cetakan bunga yg memikat hati Beg Tangan Murah wanita.

Bagi penggemar kulit, beg bring dan silang dalam warna krim lalu kelabu tua memberikan gaya ranggi dan terkini kepada cuando pemakai manakala plead with sandang oleh rona jingga, biru lalu kuning meningkatkan pesona dengan rantai kunci cetakan hati digantung agar kelihatan elegan.

Memenuhi kehendak wanita yang ingin mempelbagaikan gaya, kehadiran beg sandang yg dapat dipanjangkan tali menjadi plead with silang atau ditanggalkan dan dibawa dalam genggaman tentu mengubah pandangan terhadap guna beg tersebut sendiri.

Salah memilih sepatu dan plead tangan menjadi membuatkan personaliti serta penampilan kurang menyerlah, lebih penting anda kurang yakin tidak merupakan saja saat berhadapan tetamu tetapi dalam aktiviti seharian.

Beliau selakuala, menurut, tidak sengaja telah berjaya mengambil gambar seorang lelaki yg menaiki sebuah kenderaan jenis Produa Alza di depannya yang membuka pintu dan mengambil beg mangsa kemalangan tadinya jalan rasgo.