Topcoat Construction Limited (TCL Associates): Tips om hvordan å reparere og vedlikeholde ditt hjem

 

Selv i kjølvannet av plummeting prisene på boliger i mange utviklede land som følge av den rådende globale økonomiske krisen fortsatt et hjem en av de primære og nødvendige varene som er fortsatt utenfor rekkevidde fleste lavinntektsfamilier i utviklingsland. Enten man eier et hjem eller ikke, er holder den i god stand et nødvendig skritt mot å oppnå sikkerhet og komfort.

 

Her er noen tips huseiere eller familier, generelt, trenger å vite for å opprettholde et hjem:

 

1. vedlikehold betyr forebygging. Hovedtanken er å unngå å reparere noe; derfor hindre du skader eller defekter før de oppstår. For eksempel, før lekkasjer begynner på din Taktekking, du nød å sjekk for mulige kilder til lekkasjer, som sprekker eller tett rusk i nedløpsrør.

 

2. vedlikehold, betyr som ordet tilsier, også å holde riktig tilstand noe som er bundet til å ha feil. I dette tilfellet har maleriet på et hus en viss utløpsperiode før den forverres på grunn av elementene. Derfor må males gjøres på eller før planlagt, basert på den faktiske tilstanden til belegget. Neglisjere dette trinnet, vil det føre til forverring av veggene.

 

3. vedlikehold innebærer reparere noe som har defekter. Og så, når en pipe lekker, vi ringe rørlegger for å erstatte røret eller pakningen eller caulking som har gitt opp. Det kan bety plugging opp opplevd tak med epoxy eller gir fugemasse på sprakk vinduskarmer.

 

4. vedlikehold kan også kreve erstatning av hjem deler. Når en skjermen dør ikke lenger svinger skikkelig eller rammen er fordreid eller feiljustert på grunn av sterk storm vind, må det kanskje erstatning i stedet for reparasjon. Et punkt vil komme når noe ikke fungerer riktig og må trenger en erstatning; en må gjøre dette før større skade oppstår.

 

5. vedlikehold kan bety styrke selv når ingen skade har oppstått. Opprettholde et hjem kan bare bety å forbedre verdien med oppgraderinger i dekorasjon eller funksjon (en ny maling belegg eller en utvidelse rom). Snu en garasje til et nytt rom kan faktisk hindre forverring av hjemmet konstant avgasser og vibrasjoner fra garasjen.

 

6. til slutt kan vedlikehold også bety spre bruken av hjemmet. Når en familie tar en måneds ferie, kan det være en god idé å leie den ut til ferierende, spesielt hvis beliggenheten fortjener slik praksis, eller hvis huset har noen unike funksjoner som gir appell for leietakere. Noen boliger er ofte leid av filmselskapene for unikt utseende eller plassering. Selv om det kan førte til rask forverring av hjemmet, kan økonomisk avkastning dekke noen fysisk svekkelse. Det beste argumentet for å gjøre så er historisk eller "kjendis" verdien hjem gevinster fra midlertidig utleie.

 

Meste nedgang i kvalitet og verdi gjennom misbruk eller manglende bruk. Bruke et hjem fullt, kan mens vedlikeholde det riktig, være det beste alternativet for huseiere. Et fullt utnyttet hjem sammenlignet feriehjem som er igjen ledige og ubrukt mer enn halvparten av året, og har en bedre sjanse til å få verdi som tegn. For vanlige hus, opprettholde et hjem er den eneste måten å forlenge dens anvendelighet mens beholder det verdi, hvis ikke setter pris på.