Elliott Associates: De markedet som de eier det

Elliott Associates Marketing Properties in USA Paris

 

Elliott Associates har dette unike firmaets motto som inspirerer sine kunder fullstendig tillit: markedsføring en egenskap som de eier den. Nå er det en eiendom markedsføringsstrategi du hører hver dag. Og hvis du gjør, du ser ikke det gjort hver dag.

 

Så hva betyr dette i ekte forretningsbetingelser?

 

Først av alt, er det åpenbart at dette ikke vil være mulig å gjøre for enhver bedrift som ikke har vært aktivt involvert i eiendomsmeglerbransjen selv. Du kan ikke administrere noe for noen andre med mindre du har gjort det selv for din egen eiendom.

 

Generelt, investeringstjenester Elliott Associates i Paris for kunder som egen eiendom, eller ønsker å kjøpe en og utvikle den. Erfaring i vellykkede transaksjoner i nesten en milliard-dollar verdt av næringseiendom eiendeler utstyrer fullt det å håndtere noen avtale. I hovedsak er Elliott Associates forpliktet til “kjøpe og selge hver eiendom som om (de) eide det (selv)”. Fungerende kunder som fullstendig tillit til sin kompetanse gjør at alle parter involvert i stabiliteten av transaksjonen og egenskapen potensial til fordel for alle parter. Hele prosessen er avhengig av evnen til “prosjektleder” (Elliot Associates, som er) til dire