Laser Toepassingen

 

Laser Toepassingen

 

Ook bekend als laser anti-namaak laser anti-namaak, of zogenaamde laser holografische anti-namaak. Laser anti-namaak laser holografische anti-namaak-technologie, met inbegrip van encryptie en laser anti-namaak laser holografische lithografie beeld De veiligheid van de technologie in de drie gebieden. Laser holografische lasertechnologie volgt in de jaren 1960, de komst van snel ontwikkeld een driedimensionale fotografie. "Holografische" betekent "gegevens", die ten opzichte van de gewone fotografische registratie alleen veranderingen in de helderheid van het object, kan de laserpen kopen  opnameruimte objecten wijzigen.

 

 

industriële productie

 

 

blauwe laser pointer 10000mw

 

 

Groene Fiber Laser

 laserpen  in de industrie is ook zeer uitgebreid. Zoals lasermarkering, laserboren, lasersnijden, lasersnijden, laser borduren, enzovoorts. Snel en nauwkeurig de karakteristieken van de laser kan beter spelen een belangrijke rol bij de industriële productie, maar ook een betere kostenbesparing.

 

 

koele populair

 

 

Het leven van stress koele, laser laser applicatie is een goed voorbeeld, kan hij het beeld geprojecteerd in de lucht steken, zeggen we vaak dat de projectie van de lucht, op het oppervlak van het horloge kan geen middenweg vacant display van de tijd zijn, ik garandeer je houd ze terugkomen hoog!

 

 

alledaagse leven

 

 

Met de ontwikkeling van de technologie, de laser ook in het dagelijks leven. Er mug laser product te lanceren, met behulp van een laser om muggen te vernietigen. groene laserpen  seconde geschoten 50-100 muggen. Naast het feit dat snel de laser is zeer nauwkeurig, maar ook het verschil tussen vlinders en muggen, maar ook onderscheid tussen mannelijke en vrouwelijke muggen zoals muggen.

 

 

militaire technologie

 

 

Laser-toepassingen in wetenschap en technologie, militaire, zijn er vele. Zoals laser spectroscopie, laser radar, laser wapens (remote vernietigen raketten), enzovoort.

 

 

http://fubar.com/10989918

 

 

http://www.laserskopen.com/rode-laser-pointer/c-13.html

 

 

http://www.laserskopen.com/groene-laser-pointer/c-11.html