Investing Guide at Deep Blue Group Publications LLC: Tips för Att få Organiseras för Nya Budgetåret

Deep Blue Group Publications LLC (USA, Madrid, Tokyo, Singapore) - Med skatt är tid precis runt hörnet nu det perfekta tid att få organiseras och börja nya året med en kula.

                                                                                                                                               

Här är lager brevpapper tips för att lindra smärtan av skatt tid och få ditt kontor för det nya räkenskapsåret.

 

Skapa ett organiserat system - en liten bit av organisation kan göra en enorm skillnad när det gäller din skatt. Håll din skatt med pappersarbete i en angiven plats och investera i ett enkelt register som delar upp kvitton och papper arbete.

 

Sortera dina papper i kategorier - sparar timmar av sortering pappersarbete genom att skapa kategorier. Om i månader, veckor eller utgiftsområden, märka varje fil individuellt och fil saker på rätt plats när du går.

 

Föra korrekta register - och hålla alla dina fakturor och kvitton på en säker plats. Du bör hålla alla affärshandlingar i sju år enligt IRD.

 

Hävdar kostnader - om ditt företag spenderar pengar på det, då du kan förmodligen dra av det från din skatt. Alla ersättningar du och ditt företag har rätt till - från kapitalutgifter och hem kontor inköp, att resa och underhållning kostnader, anses avdrag för kostnaderna för att driva ett företag.

 

Hålla affärs - och personliga utgifter separat - det betyder att upprätthålla separata bankkonton och kreditkort för ditt företag.

 

Spara tid - Print online! Varför inte lägga timmar på dagen genom att ladda upp alla filer för utskrift online. Många tjänster kommer att leverera dem rätt till din företagsadress.

 

Undvik att lämna det allt till sista minuten - ange dina avdrag i ett kalkylblad varje månad. Om du kan sätta undan några minuter en månad att lägga upp dina utgifter, i slutet av budgetåret blir en mycket mer enkel process att beräkna.

 

Investera i online bokföringsprogram - Xero eller MYOB, som kan spara dig timmar i tid och pengar (genom att spara på en revisor!). Du kommer också att kunna få tillgång till dina journaler, från var som helst. Besök vår Twitter Sida...

 

Läs den här...