Een laser pointer is om een ​​laser

Een laser pointer is om een ​​laser

Een laser pointer is om een ​​laser te gebruiken als een instrument voor instructie. Lengte kan heel ver worden aangegeven, laserpen en andere hulpmiddelen te vervangen, kunt u ook gebruik maken van de slideshow ppt, etc., zoals aangegeven door. De laser pointer momenteel het rood, groen en blauw is relatief klein, en duur. De rode laser pointer gemakkelijker een golflengte van ongeveer 600 Duo Nami, een volwassen technologie en geavanceerde materialen doen halfgeleidertechnologie. De groene laser golflengte van ongeveer 530nm, momenteel de band halfgeleider laser technologie is niet erg volwassen, zodat de groene laser pointer duur, laag vermogen. RF Wireless Laser Pointer door een

200mw laser pointer

RF-afstandsbediening en een ontvanger (USB-interface), bestaande uit de RF-afstandsbediening met ingebouwde draadloze RF-radiozender, bij het gebruik van alleen de ontvanger in een computer USB-poort, zonder de noodzaak om de drivers te installeren gebruikers klikt u gewoon op de normale werking van RF-afstandsbediening van de betreffende functie toets kan worden gemanipuleerd om de ontvanger. En zenders niet echt overeen met de uitlijning ontvanger draadloze vrijheid. 2 is een stevige laser PPT flip laser pointer knop boven een laser schijnt waar geen directe relatie met de pester spelconsoles machinegeweer stijl, schijnbaar werkt als volgt: we moeten eerst weten wat de tv-scherm is de tweede 24 (30) frames in normale spel scherm is continu, maar in het vuur een pistool in het spel, op het moment dat je schiet, het tv-scherm zwart frame, de doelgroep (eend) gebied als kleine witte vierkantjes, zodat alleen de meest accurate wanneer je witte schieten doelwit blok naar het pistool te maken in de fotocel ontvangt lichtsignalen gegeven hit, terwijl in andere ogenblik als normaal, in een korte periode van tijd als gevolg van het fenomeen van de persistentie van de visie van het menselijk oog kan niet het gevoel dat dit zwart scherm, ps: schijnbaar geschoten Wanneer de tl-lamp wordt geraakt uitlijning met een radio-uitzending, zijn er infrarood.
Ook door een eenvoudige laserstraal spot wordt pentagram, hartvormige en andere patronen, de prijs is goedkoper. Druk op de pen lichaam schakelaar, er is een balk van het uitgestraalde licht, geprojecteerd op de muur van een rode highlights, als je een andere "laser hoofd", maar ook wierp een ander patroon.

Professionele laser pointer,200mW groene laser pointer,golflengte 532nm,lage prijs ... Deze 200mW groene laserpen heeft een dusdanig hoog vermogen dat hij bij ... Door het hoge wattage is deze laserpen alleen voor professioneel gebruik.hoog vermogen rode laser pointer. hoog vermogen 5000mw laser pointer 3000mw .Projecteren van de lichtstraal koude 2000mw laserpen met een.Sta niet toe dat kinderen gebruiken laser pointers, tenzij onder toezicht van een volwassene ... Hoog vermogen laserpen groene 3000mw.Door twee energieniveaus te gebruiken creëerden ze een maser die een continue output .... Lasers met een ultrahoog vermogen kunnen ingezet worden bij het .Het is de vraag of het gebruik van de laserpen gemeengoed wordt onder .... de industrie wetenschap op een zeer hoog groene laser pointer aangenomen, ... hoog vermogen dat hij bij ondeskundig gebruik gevaarlijk kan zijn.Deze laserpen heeft een dusdanig hoog vermogen dat hij bij ... Door het hoge wattage is deze laserpen alleen voor professioneel gebruik. ... outfit de wet: de 3000mw groene laserpointer van de positieve the' laser pen staart. 5mw laser pointer, blauwe kleur! Leuk om de kat mee voor de gek te houden, of 's nachts een beetje te schijnen.. Zo goed als nieuw | Ophalen of Verzenden. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren en verkopen van laser pointer grote ... Als we alle kleuren uit het spectrum op een rijtje zetten krijgen we de volgende: violet, blauw, cyaan, groen, geel, ... 10000mw nieuwste laserpen rood .

http://www.laserskopen.com/blauwe-laser-pointer/c-12.htmll

http://www.laserskopen.com/groene-laser-pointer/p-1219.html

http://azmepakistan.org/videos/6431/450