Cannabis en ik

Bij langdurig en overmatig blowen kunnen er na verloop van tijd allerlei complicaties ontstaan. Dagelijkse blowers wuiven de gevaren maar al te vaak weg. En zeker 80.000 mensen zijn niet vies van iedere avond minstens 1 joint roken.

Dat blowen ook invloed op het slapen heeft, merken veel cannabisgebruikers na verloop van tijd. Het kan zijn dat slapen zeer lastig is zonder eerst geblowd te hebben. Verder kan men moeite hebben met het onthouden van dromen.

Speelt u met de gedachte om net als vele anderen te stoppen met blowen? Dan is hier een link naar een goed artikel over stoppen met blowen. U wilt alle onzekerheden immers uitbannen bij het stoppen met blowen en beslagen ten ijs komen. Maak dus optimaal gebruik van de tips die worden geboden.

Lamlendig erbij zitten na het blowen dat zult u vast wel herkennen. Blowers kunnen op het werk slechter gaan presteren. Of u bent uiterst gefocust op het blowen dat u belangrijke dingen verzaakt.

Ook bij angstklachten en andere psychische aandoeningen kunt u beter helemaal niet blowen. De gevallen waarbij blowen tegen de aandoening helpt zijn zeldzaam. Een joint kan slecht vallen en de klachten verergeren.