Hoe stoppen met blowen

Overmatig cannabisgebruik leidt in de meeste gevallen tot problemen. Een risicogroep die meteen in het oog spring zijn de dagelijkse blowers. Het aantal dagelijkse cannabisgebruikers schat men op tachtigduizend.

Blowverslaving is de laatste jaren steeds meer onderwerp van discussie. Cannabis bevat de laatste jaren een enorm veel THC. Hulp bij stoppen met blowen is iets waar steeds meer mensen behoefte aan lijken te hebben.

Een groot gevaar is wanneer men dagelijks gaat blowen. U kunt voorkomen dat u dagelijks blowt door elke week twee dagen geen cannabis te gebruiken. Bij de coffeeshops kunt u meer advies inwinnen hierover.

Wanneer men eenmaal verslaafd geraakt is kan men ook geldproblemen krijgen. Wiet blijft steeds maar stijgen in prijs. Het wordt steeds meer zonde van het geld.

Stoppen met blowen is niet altijd makkelijk en daarom is advies vaak welkom. Het artikel stoppen met blowen wordt door veel stoppers hoog gewaardeerd. Maar met alleen kennis komt u er niet: u zult ook echt achter het stoppen met blowen moeten staan.

Bij jongeren kan blowen helemaal veel problemen veroorzaken. De ontwikkeling gaat bij blowen veel trager. Wachten tot het achttiende levensjaar dus.