Afkicken blowen

Overmatig cannabisgebruik leidt in de meeste gevallen tot problemen. Een risicogroep die meteen in het oog spring zijn de dagelijkse blowers. En deze groep bevat minstens 80.000 mensen die dagelijks blowen.

Blowverslaving is de laatste jaren steeds meer onderwerp van discussie. Het is zo dat de concentratie aan THC in wiet enorm is toegenomen. Hulp bij stoppen met blowen is iets waar steeds meer mensen behoefte aan lijken te hebben.

Iedere dag een joint roken in de avond kan al snel onderdeel van de routine worden. U kunt voorkomen dat u dagelijks blowt door elke week twee dagen geen cannabis te gebruiken. Bij de coffeeshops kunt u meer advies inwinnen hierover.

Wanneer men eenmaal verslaafd geraakt is kan men ook geldproblemen krijgen. Wiet blijft steeds maar stijgen in prijs. Het wordt steeds meer zonde van het geld.

Stoppen met blowen is niet altijd makkelijk en daarom is advies vaak welkom. Zo is het artikel stoppen met blowen het lezen waard. Maar met alleen kennis komt u er niet: u zult ook echt achter het stoppen met blowen moeten staan.

Bij jongeren kan blowen helemaal veel problemen veroorzaken. Er is een te grote invloed van de cannabis op de hersenen. Wachten tot het achttiende levensjaar dus.