Stop met blowen

Om te ontspannen roken veel mensen regelmatig een joint. Nog leuker is het natuurlijk om met andere blowers te doen. Het risico dat men met te veel blowen loopt wordt vaak vergeten. Zelfs wanneer er al problemen zijn ontstaan ontkent men soms dat ze door blowen zijn veroorzaakt.

Gaat men dagelijks blowen, dan kan het al snel mis gaan. U kunt voorkomen dat u dagelijks blowt door elke week twee dagen geen cannabis te gebruiken. Het is een tip die veel coffeeshops hun klanten meegeven.

Het risico van blowen ernstig nemen is van groot belang. Kijk niet te lichtzinnig tegen de negatieve consequenties van blowen aan. Wat dat betreft kan over softdrugs beter niet te lichtzinnig worden gedacht.

Wanneer u meer advies wilt rond stoppen met blowen kunnen we u een tip geven. Het artikel tips voor stoppen met blowen wordt door veel stoppers hoog gewaardeerd. Verder is het vanzelfsprekend belangrijk dat u ook de juiste stappen onderneemt om succesvol te stoppen met blowen.

Een groot deel van de cannabisgebruikers wordt van het blowen lui. Het cannabisgebruik kan tevens een negatieve invloed hebben op uw prestaties op het werk. U wordt daarnaast vergeetachtig.

Bent u nog jong, blow dan helemaal niet. De hersenen van een jongere zijn nog volop in de bloei. Wie wil blowen, wacht dus het beste tot het 18e levensjaar.