Cannabis afkickverschijnselen

Blowen wordt vaak gedaan voor een moment van ontspanning. Verder vindt men het soms een sociaal iets: blowen met vrienden. Over de gevaren van cannabisgebruik denkt men niet echt na. Het blowen heeft een grote invloed op allerlei belangrijke dingen.

Vaak willen dagelijkse blowers helemaal niet iedere dag blowen, maar zijn ze verslaafd. Bent u niet van plan om verslaafd eraan te raken dan is het goed om 2 dagen in de week geen wiet te roken. Het is een advies dat ook coffeeshops u zullen geven.

Ook de politiek lijkt een oordeel te vormen over cannabisverslaving. Wiet is door de verhoogde concentratie THC meer en meer verslavend geworden. Men schat het aantal cannabisverslaafden rond de 80.000

Online kunt u zich goed inlezen over stoppen met blowen. Zo kan hoe te stoppen met blowen u een duw in de juiste richting geven. Zorg wel dat u de juiste acties onderneemt.

Is men afhankelijk van de cannabis geraakt dan kunnen er gemakkelijk financiele problemen ontstaan. Wiet blijft steeds maar stijgen in prijs. Straks gaat al uw geld uit naar blowen wanneer u niet op tijd stopt.