Nadelen blowen

Het is gek om te denken dat blowen uit te bannen is. Een groot deel van de cannabisgebruikers blowt liever niet. Veel redenen om te willen stoppen met blowen zijn legitiem. Voor veel cannabisgebruikers is het niet meer te betalen. En wiet roken kan tot afhankelijk leiden.

Na het stoppen met blowen voelt u zich lekker. U gaat weer beter voor uzelf zorgen. U zult een stuk beter slapen wanneer u bent gestopt met blowen. Veel blowers hebben bovendien moeite met het onthouden van dromen. Dit herstelt zich compleet na het stoppen met blowen.

Yoram Stein schrijft in zijn boek over stoppen met blowen dat de verslaving erg hardnekkig kan zijn. Vooral in de eerste week kunt u veel afkickverschijnselen ervaren. De ontwenningsverschijnselen kunnen een paar dagen aanhouden. Stoppen met blowen heeft een positieve invloed op verschillende lichaamsfuncties. Uw uithoudingsvermogen wordt door het stoppen beter. De longen beginnen aan een grote schoonmaak.

Het kan voelen of u in de eerste dagen uw ei niet kwijtkunt. Ondanks dat het heftig kan zijn moet u niet weer gaan blowen. Na 3 dagen zal de onrust al flink zijn afgenomen.

De tekst blowen afkickverschijnselen bevat goed advies voor stoppen met blowen. Heeft u last van ernstige bijwerkingen dan onderstreept dit toch hoe verslavend blowen kan zijn. Zorg dat u door de bijwerkingen niet op zoek gaat naar smoezen om te blowen.