Gebruik van wiet

Blowen wordt vaak gedaan voor een moment van ontspanning. Natuurlijk is het ook wel gezellig, dat blowen met vrienden. Over de gevaren van cannabisgebruik denkt men niet echt na. Verschillende aspecten van ons leen worden door te veel blowen beinvloed.

De verslaving zorgt ervoor dat men dagelijks gaat blowen. Het is om die reden zaak om twee dagen per week niet te blowen. Een permanente roes is namelijk het laatste wat u wilt.

Stoppen met blowen heeft altijd zin en uw interesse kan groot zijn. U kunt dan in ieder geval uit de voeten met afkickverschijnselen blowen. Beslagen ten ijs komen is bij het stoppen met blowen essentieel. Zo leert u die eerste stappen nemen.

En geef maar toe dat blowen u lui maakt. Op het werk doet u het door het blowen slechter. U vergeet essentiele informatie.

Laat de joint ook maar liggen wanneer u angstklachten, psychoses of depressies heeft. De mensen die zeggen dat blowen helpt tegen klachten hebben vaak zelf niet te kampen ermee. Houd ook rekening met blowen in combinatie met het gebruik van medicijnen.