Gebruik van cannabis

Soms blowt men om van de realiteit te ontsnappen. Natuurlijk is het ook wel gezellig, dat blowen met vrienden. De gevaren van blowen negeert men daarbij maar al te vaak. Blowen kan de oorzaak zijn van allerlei klachten.

Dat blowen invloed heeft op het slapen zullen cannabisgebruikers niet ontkennen. Cannabisverslaving kan veroorzaken dat u zonder joint helemaal niet kunt slapen. Dromen onthouden is voor cannabisgebruikers ook uiterst lastig.

Sta eens stil bij de schadelijke consequenties en denk er niet te lichtzinnig over. Zonder dat we het doorhebben haalt blowen de levenskwaliteit omlaag. Het cannabisgebruik kan zelfs tot depressieve klachten leiden.

Omdat blowen een serieus probleem is, is goed leesvoer belangrijk. Een uitstekend artikel is stoppen met blowen ontwenningsverschijnselen. En zet uzelf er toe aan om echt te stoppen met blowen.

Ook financiƫle problemen door blowen zijn niet uitgesloten. Het zal u vast niet ontgaan zijn dat wiet steeds duurder wordt. Het wordt steeds meer zonde van het geld.

Stoppen met blowen is helemaal aan te raden in geval van depressie of andere psychische klachten. Blowen heeft slechts bij de enkeling baat. Ook in combinatie met medicijnen kan blowen slecht vallen.