Blow verslaving

Blowen kan worden gedaan om even tot rust te komen. Ook kan men het met vrienden doen en ziet men het als een sociaal iets. Het risico dat men met te veel blowen loopt wordt vaak vergeten. Risico’s die men door het blowen loopt kan men het beste niet onderschatten.

Gaat men dagelijks blowen, dan kan het al snel mis gaan. Om die reden is het aan te raden om iedere week enkele aansluitende dagen niet te blowen. Veel coffeeshops geven hun klanten dit ook als tip mee.

Over cannabisverslaving wordt steeds meer gepraat. Het is zo dat de concentratie aan THC in wiet enorm is toegenomen. Hulp bij stoppen met blowen is iets waar steeds meer mensen behoefte aan lijken te hebben.

Misschien denkt u al langere tijd om te stoppen met blowen en heeft u net dat steuntje achter de rug nodig. Dan is hier een link naar een goed artikel over blowen afkickverschijnselen. Dit soort artikelen zorgen ervoor dat u zich op het stoppen met blowen kunt voorbereiden. Het artikel is geschreven door een expert.

Want geef toe, blowen kan u verschrikkelijk lamlendig maken. Blowers kunnen op het werk slechter gaan presteren. Gesprekken met anderen kunnen chaotisch gaan verlopen.

Stoppen met blowen is helemaal aan te raden in geval van depressie of andere psychische klachten. De mensen die zeggen dat blowen helpt tegen klachten hebben vaak zelf niet te kampen ermee. Ook in combinatie met medicijnen kan blowen slecht vallen.